Яким буде рівненський народний клуб «Верес» в Українській прем’єр-лізі

Про поступки «Укразалізниці», нову білу форму «червоно-чорних» та нових «опікунів» народного клубу «Верес»

Войцех Бальчун - директор "Укразалізниці". Чи давав він добро на курсування "червоно-чорного експресу" - не відомо. Фото - Укрінформ.

У Рівне керівництво НК «Верес» привезло нових-старих власників клубу. Серед тих, хто вже відомий рівнянам - Євген Донцов, та є і «новачки».

Представлення генеральних директорів народного клубу. Поряд з Хахльовим - Паньків (у чорному) та син Копитка (у білій сорочці)

Як виявилось, у структурах народного клубу є два генеральних директори - це Андрій Паньків та Богдан Копитко.

А ще на зустрічі присутнім показали нову форму, у якій НК «Верес» гратиме в Українській прем’єр-лізі (УПЛ). Точніше, аж три її варіанти.

Червона – домашня, чорна – гостьова, біла – резервна.

Дві форми демонтрували фани "Вереса", на білу форму не знайшлось "моделі"

Президент НК «Верес» Олексій Хахльов дякував «Укрзалізниці» за сприяння. Бо ж саме наша залізниця виділила цілий потяг майже на 500 місць для вболівальників рівненського «Вереса».

«Викупити» одне місце у «червоно-чорному експресі» можна буде за 30 гривень.

Однак, за яких умов сталося «виділення» цілого поїзда – невідомо.

Огляд "Львів-Арени" перед першим матчем в УПЛ. Фото - Олексій Кривошеєв

Як і невідомо про те, скільки коштує оренда стадіону для домашніх матчів «Вереса» в УПЛ. Мова йде про «Львів-Арену». Очевидно, що недешево. Бо лунав натяк на те, що ігри «Вереса» можна буде «перенести» на львівський стадіон «СКІФ». 

«Ми розглядаємо перспективу. А точніше, можливість грати на львівському стадіоні «СКІФ», який на 95% готовий до матчів УПЛ. Формально він не зданий у експлуатацію», - пояснив гендиректор «Вереса» Андрій Паньків.

Андрій Паньків також додав, що поки сама рівненська команда «недоукомплектована». Нині, за його словами, першочергового посилення потребують опорна зона та напад. 

"Верес плейс" під час знайомства із директорами народного клубу був заповнений фанатами

Між тим, вболівальників цікавила і тема трансляцій матчів «Вереса» в УПЛ. Про цей аспект президент народного клубу Олексій Хахльов говорив довго і піднесено:

«Спочатку ми хотіли сформувати пул для трансляції матчів у прем’єр-лізі із телеканалів «Футбол» та «Перший національний канал України». Але  через позиції кількох клубів цей задум не вдався. Ми в екстреному порядку почали шукати транслятора. Ми не маємо власного пулу, або власного телеканалу. Ми не будемо постачальниками очків для будь-якої команди, в тому числі з елітних команд… Як точно знатимемо – скажемо».

Разом з тим вже відомо, що усі поєдинки команди «Верес» U-21 покаже телеканал «Рівне 1».

На завершення варто зауважити, що у 2017 році «Вересу» виповнюється 60 років. Святкувати цю дату, зі слів Олексія Хахльова, не планують.

Нагадаємо, в п’ятницю о 17-й у Рівному на «Авангарді» грали молодіжні склади «Вереса» та «Олександрії», а в суботу, у Львові, теж о 17:00, зустрінуться основні склади.



 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень