«Верес» розкриває секрети: названо імена ще трьох нових футболістів клубу

Микола Іщенко та брати Пасічі – гравці НК «Верес»

У «Вересі» чергове поповнення, повідомляє Інформаційна служба НК «Верес».

Контракти з Народним Клубом за системою 1+1 підписали

захисник Микола Іщенко, а також півзахисники Геннадій та Євген Пасічі.

Микола Іщенко народився 9 березня 1983 року у Києві. За його плечима виступи в таких командах як «Карпати» (124 матчі), «Шахтар» (35), «Іллічівець» (75), «Металіст» (10). У минулих двох сезонах Іщенко виступав у «Сталі» - 38 поєдинків. Має у своєму активі Микола і одну гру за національну збірну, у 2011-му році проти Франції.

Брати-близнюки Геннадій та Євген Пасічі народилися 13 липня 1993 року у Кам’янському. Перебували у розташуванні «Дніпра», втім, жодної гри за основну команду не провели. З 2014-го Геннадій та Євген виступали за «Нафтовик» (78 матчів – 11 голів та 61 матч – 2 голи, відповідно).

Нагадаємо, раніше, під час першого збору, «Верес» підписав контракти з захисниками Сергієм Сімініним, воротарем Олександром Бандурою, а також півзахисником Романом Карасюком.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень