Між двома вогнями опинився президент рівненського «Вереса» Хахльов

Каже, що обирає між Авангардами. Стадіонами.

Для участі в УПЛ НК «Верес», як було раніше відомо, декларував місця для проведення домашніх матчів. Отже, «Верес» може грати не тільки у Львові чи Луцьку, але й в інших містах західної України.

Напередодні журналістам спортивного видання «sportarena.com» президент НК «Верес» Олексій Хахльов натякнув на те, що далі веде перемовини із волинянами. Тобто, Хахльов не виключив можливості проведення домашніх ігор на одному із луцьких стадіонів.

Хахльов сказав таке:

Ми живемо у надзвичайно динамічному світі — я маю на увазі ситуацію зі "Сталлю", яка за останніми даними гратиме в Прем’єр-лізі. Волинь до неї не повернеться, а значить, луцький стадіон потенційно готовий прийняти "Верес" як домашня арена. У нас була пауза в переговорах щодо луцького "Авангарду" до моменту визначення подальшої долі "Волині".

Сьогодні ж ми активізуємо перемовини із одним зі стадіонів, які включені до реєстру арен, де будуть проводитися матчі "Вереса", є "Авангард" у Луцьку.

… ми не хочемо обмежуватися тільки "Ареною-Львів", з якою маємо договір. Провадимо перемовини з тими стадіонами, які потенційно можуть прийняти матчі "Вереса".

Якщо предметно говорити, то маємо чітку позицію і зацікавленість на іншому "Авангарді" — в Ужгороді.

Повний текст інтерв’ю можете прочитати тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень