РФ збирає 300 000 для наступу на Україну з Півночі: так кажуть Умєров і «Вашингтон Пост» (ФОТО)

«Є два сценарії» (с)

Росія не готова до переговорів і прагне здобути вирішальну перевагу на полі бою, одночасно донищуючи українську енергосистему.

Ворог продовжує тиснути у Донецькій області далі на південь та збирає сили для наступу в Сумській області далі на північ. Про це з посиланням на українських чиновників повідомляє The Washington Post.

«Українські офіційні особи висловили розчарування обмеженнями на використання західної зброї, особливо з огляду на те, що прикордонний регіон Харкова цього місяця зазнав російського натиску, який розтягнув сили Києва.

 

За словами українських офіційних осіб, крім Харкова, війська Москви тиснуть у Донецькій області далі на південь і збирають сили для очікуваного наступу в Сумській області далі на північ», - йдеться у матеріалі.

Одночасно міністр оборони України Рустем Умеров в інтерв'ю Reuters заявив, що Росія збирає біля північних кордонів України 300-тисячне військове угруповання, щоб відкрити новий фронт.

ДВА СЦЕНАРІЇ 

Олексій Арестович припускає, що 300 тис. військ для наступу на північ росіяни не мають. Однак, якщо вони справді зуміли набрати їх – це смертельна загроза для України.

За словами ексрадника ОП, потрібної кількості військ та техніки для такого наступу у противника наразі немає:

Де вони візьмуть ці 300 тисяч військ (для наступу. – Ред.), чим будуть озброювати – неясно. Я про ці 300 тисяч чую вже два роки.

 

А якщо другий варіант – вони не лякають, а реально у них є 300 тисяч, то можна «зливатися».

 

Ми не втримаємо 300 тисяч, якщо вони підуть з Півночі. Це технічно неможливо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень