Хлопець помирав від голоду на очах у матері. У 19 років він важить менше 40 кілограмів (ВІДЕО)

Трагедії на Сумщині вдалося запобігти

Під Сумами 19-річний хлопець перестав їсти й протягом трьох місяців повільно згасав на очах своєї матері та вітчима, які не підпускали до нього лікарів. Сергій настільки схуд, що вже не міг рухатись і навіть говорити. 

На сполох забив лікар, який часом приїздить до батьків у Миропілля.  Соціальні працівники та медики швидкої ледь не відбивалися від матері хлопця, аби забрати його на лікування, розповідають у сюжеті ТСН.

Він був у важкому стані. Годували його через зонд. Сьогодні вже попросив сам їсти, - розповіла сімейний лікар Тетяна Тряпіцина.

Місцеві жителі розповідають, що мати хлопця – Ольга, намагалася тримати сина «біля себе» - у перший клас він пішов тільки в 8-річному віці, а на випускному класі вона перевела Сергія на дистанційне навчання. Сусіди говорять, що ще навесні Сергій виглядав як звичайний підліток: займався спортом, грав у шахи. А худнути почав близько пів року тому, а згодом й зовсім перестав виходити з дому.

Мати Сергія всім називала різні причини: то він перебірливий в їжі, то в інтернеті дізнався про дієту, у нього рак горла, у нього заворот кишок, така патологія, йому зробили щеплення - то ж зараз такий стан.

Коли хлопця госпіталізували, він важив менше ніж 40 кг (при зрості 170 см). Від виснаження Сергій вже не рухався і не розмовляв.

Мати хлопця натомість звернулася на урядову лінію і стала погрожувати подати на медиків до суду за те, що насильно забрали сина до медустанови. Жінка категорично не згодна з діагнозом, що це була елементарна кахексія - харчове недоїдання.

Як пояснив вітчим Сергія Олексій Анненків, хлопець просто почав голодувати, і останнім часом міг тиждень взагалі нічого не їсти.

Наразі Сергій у лікарні. Медики відзначають позитивну динаміку, й запевняють наразі Сергій повертатися додому не поспішає й навіть написав розписку, що лишається у лікарні. 

Матеріали ТСН

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень