«Забрали навіть шкарпетки й труси»: мешканка Сумської області розповіла про російських мародерів (ВІДЕО)

Каже, що беруть усе, що можуть

Московити, які орудують на тимчасово окупованих територіях, не лише катують та вбивають мирних, а крадуть все, що бачать.

Мешканка Сумської області розповіла, окупанти постійно грабують будинки, забираючи все, що можуть понести. Забирають навіть шкарпетки та спідню білизну.

Немає слів для того, щоб висловити, що вони там накоїли. Це нелюди. Я взагалі не можу підібрати те слово, яке підійде їм. Забрали найменше – шкарпетки, труси, постільну білизну, рушники, – розповіла жінка.

Вона також додала, що військові рф увірвалися в будинок її сина і вкрали телевізор, ноутбук, м'ясорубку, блендер та кухонний комбайн, з гаража – будівельні інструменти, а також «забрали найменше – шкарпетки, труси, постільну білизну, рушники».  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень