«Паніка в США»: Байдена – закликають знятися з виборів, але дружина каже – НІ (ФОТО/ВІДЕО)

«Це не допоможе» (с)

В центрі цитата з елітарного журналу культурної сметанки США "The New Yorker": це наче як інтелектуальна ґвардія демократів. Цитат каже, що всі розуміють халепу, але ніхто не уявляє -- хто, як не Байден

Америку хитає.

Два провідні видання США – підконтрольні Демократичній партії – прямо закликали Джо Байдена зняти свою кандидатуру з виборів, аби дати дорогу комусь іншому, хто ще матиме бодай якісь шанси поборотися за президентство.

«Нью Йорк Таймз» опублікував редакційну колонку (як позицію Редакції) під заголовком «Найкраще, що може зробити п. Байден для нації це зійти з перегонів»

 

Натомість журнал TIME вийшов із обгорткою, на якій є лише одне інше слово «Паніка», і є Байден, який виходить за край сторінки.

 

Що все разом можна читати як «Паніка. ЧАС Байдену – іти»

"Нью-Йорк Таймз" для демократів США це як газета "Известия" часів СРСР для комуністів

Проблема в тому, що заміну Байдену американські демократи та їхні спонсори мають знайти до 07 серпня.

І в ідеалі це має бути особисте рішення Байдена – знятися з перегонів та його прохання і звернення до всіх американців – проголосувати за таку-то конкретну і погоджену демократами кандидатуру.

Однак, попри поразку на дебатах із Трампом чинний президент, як виглядає, не готовий дослуховуватися до слів та закликів – значної частини своїх прихильників.

Джилл Байден продовжує штовхати свого чоловіка до виборів

Важко сказати, наскільки, в цій ситуації Байден здатен сам ухвалювати рішення. Найвірогідніше, в його оточенні триває зараз запекла боротьба між тими, хто ухвалює остаточні рішення.

Зокрема в ефірі на Fox News колишній прес-секретар Білого дому Кейлі МакЕнані озвучила те, що вона вважає «бомбою».

МакЕнані процитував допис Дага Касса, власника хедж-фонду та відомого діяча Демократичної партії, який стверджує, що володіє інсайдерськими даними про зустріч між президентом Джо Байденом, його колишнім керівником апарату Роном Клейном і колишнім президентом Бараком Обамою.

Фото минулорічне: на передньому плані Камала, далі Обама, хтось вказує на нього пальцем, президент Байден намагається привернути до себе його увагу, але -- марно

Згідно з дописом Касс, дружина президента Джилл Байден наполягає на тому, щоби Джо Байден балотувався на переобрання, викликаючи напругу в його власній команді. 

Тим часом Камала Харріс «розлючена», що її не розглядають як потенційну кандидатку на заміну.

У будь-якому випадку, час грає проти демократів, - вважають деякі оглядачі.

Якщо вони й висунуть іншого кандидата, то одразу втратять, як мінімум два штати, які до сьогодні – вагалися. На межі штати Вісконсін, Невада та Джорджія.

І при цьому, саме Байден є тим кандидатом, за якого готові проголосувати (масово) чорношкірі американці. Мовляв, іншим білим вони «не довіряють».

 

Ще б їх влаштувала Камала Харис (яка є формально Віцепрезидентом) але в Білому Домі та загалом в США її вважають «умалішонною» і тому висувати не хочуть.

Натомість Камала впадає в істерики і погрожує всім публічним скандалом.

Світ спостерігає за всім цим з переляком. Навіть той світ, який не дуже любить США.

 

БО, якщо вся ця істерія буде розкручуватися по наростаючій, не можна виключати навіть і якихось катаклізмів та скочування Америки в хаос.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень