США вимагають від України – припинити удари по російських НПЗ, бо це «лякає Байдена» - FT

І дуже не подобається Путіну?

Дехто вважає, сьогоднішній удар по «ДніпроГЕС» у Запоріжжі може розглядатися, як своєрідна «відповідь» РФ на наші удари по ворожим НПЗ.

Одночасно з масованим ракетним обстрілом ворога провідне світове видання Financial Times (FT), афілійоване з Білим домом публікує матеріал під заголовком:  

США закликали Україну припинити удари по НПЗ на території РФ: у Вашингтоні повідомили Києву, що атаки безпілотників можуть підвищити ціни на нафту

Як пише видання:

За словами трьох осіб, знайомих з обговореннями у Білому домі, США вимагають від України припинити атаки на російську енергетичну інфраструктуру, попереджаючи, що удари безпілотників можуть підвищити світові ціни на нафту та спровокувати помсту.

Байден та Путін під час зустрічі в Женеві (липень 2021 р.)

ГОЛОВНЕ, ЩОБ НЕ РОСЛА ЦІНА НА НАФТУ?

Неодноразові попередження з Вашингтона вже не раз передавалися високопосадовцям Служби безпеки України (СБУ) та її управлінню військової розвідки, відомого як ГУР, повідомили Financial Times.

За словами одного із джерел,

Білий дім дедалі більше розчарований нахабними атаками українських безпілотників, які вражають нафтопереробні заводи, термінали, депо та сховища по всій західній території Росії, завдаючи шкоди її нафтовидобувним потужностям.

FT публікує таку карту українських ударів безпілотниками

Це, мовляв, неабияк лякає Байдена, якому вкрай потрібна «стабільна ціна на нафту» у рік виборів. Цитата:

«Ніщо так не лякає чинного американського президента, як можливе зростання цін на енергоносії в рік виборів», — сказав Боб Макнеллі, президент консалтингової компанії Rapidan Energy і колишній радник Білого дому з питань енергетики.

Як зазначає видання фінасових глобалістів:

Росія залишається одним із найважливіших світових експортерів енергії, незважаючи на санкції Заходу щодо її нафтогазового сектору. Ціни на нафту цього року зросли приблизно на 15 відсотків до 85 доларів за барель, підштовхнувши витрати на пальне саме тоді, коли президент США Джо Байден починає свою кампанію щодо переобрання.

З фотографії, яку вибрало FT, можна припустити, що Білий дім непокоїть також і можливий удар по Кримському мосту

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень