Мережу розвеселив любовний лист від «цаци» з Дубна (ФОТО)

Починав писати одній дамі, а написав іншій

Цаца Жорж

На сайті «Хроніки Любарта» вийшов матеріал про цікавий любовний лист, написаний у Дубні. Його автором є військовий Жорж.

Як повідомляється, на межі ХІХ-ХХ сторіч у містечку Дубно Волинської губернії було приватне фотоательє, що належало родині Таборовських. Саме там у 1895 році зробив фото такий собі Жорж із 11-го уланського «Чугуївського Її Величності Імператриці Марії Федорівни» полку, який дислокувався в Дубні.

Спочатку військовий хотів подарувати фото «многоуважаемой Ольге Григорьевне», та передумав, закреслив цей напис і подарував знімок Нюсі Антропович. Їй же адресував послання на зворотному боці фотокартки.

Подаємо текст в оригіналі:

«Нюсе Антропович, солидной киське, конечно, со временем.

Нюся, какое славное впечатление произвел на меня твой снимок. Но к чему же отравлять это! К чему из серьезного делать игрушку какую-то... Пойми, родная, нельзя так смотреть на вещи "лишь-бы" - весело было. Играться прошло время, ведь мы с тобой порядочное-таки старьё.

Не лета играют роль - нет; твое мненье, твой взгляд на жизнь, а ты его не хочешь приобрести; все, что ты не делаешь - непременно надо чье-либо менторство, а сама как девочка...

Голубка, ведь ты собираешься быть женой - не забывай этого. Целоваться всю жизнь нельзя; надо разделять мненья мужа, поддерживать (?) и влиять. Мамуня, будь тем, что ты есть. Не поддавайся под влияния Мины и тд. Сама по себе ты, ей Богу, такая славная, неиспорченная - невиненка (?), что ей Богу, подчас ненавижу себя; я чувствую, что не стою тебя. Повторяю: смотри в оба, чтоб потом не было «характерами не сошлись», «деспот» и тд. Смотри, что за цаца твой Жорж».

Лист був відправлений 18 січня 1895 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень