«Доктор Залужний» захистив кандидатську під час війни на тему «відказників». Її засекретили (ФОТО)

Дисертація чи дискредитація? (АК)

Залужного останнім часом постійно публікують з жінками та дівчатами. Вочевидь, щоб збудити жіночий електорат. На фото одна з його радниць Дана Ярова

За всіма ознаками з генералом Залужним зараз працює велика команда піарників, яка готує його до Політики.

Жало людських прагнень та сподівань, дійсно, вибрало собі на даному етапі – у якості ідола – Главкома.

Тож будь-який його зашквар сприймається тепер переважною більшістю на «ура» як щось позитивне, чи просто оминається увагою.

Дисертація Залужного це безперечно – зашквар. Практично, він мав завершувати її написання в той час, коли трагічно зазнавав невдачі контрнаступ і на лінії фронту щоденно десятками гинули українські бійці.

Як би не піджимали якісь там терміни, робити цього – захищати дисертацію з права під час війни – було неправильно.

Ще якась жінка, яку називають просто: "пані Людмила Довгоновська"

Однак, прихильники Залужного будуть нам казати, що все це «Божа роса», що то просто «двійочники не люблять відмінників», і взагалі «це не він написав, це йому – спеціальні люди – взяли і написали», поки він високодостойно керував ЗСУ.

Ну, навіть не хочеться коментувати. Єдине, що варто мати на увазі і чого у нас не розуміють:

Українські реформатори ввели в нас замість «кандидата наук» звання «Доктор філософії», англійське скорочення PhD. Те, що Залужному дали «Доктора Філософії» не означає, що він Доктор наук, який захищав щось по Філософії.

 

Зовсім ні, це просто наша манера копіювати бездумно усе західне, аби потім самим себе дурити і нічого в тому не розуміти. Насправді, за старим стилем, Залужний захистив Кандидатську роботу з Права.

Залужний має тепер цілу групу досить дивних радниць та помічниць

От як пише про це «Українська правда»

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний захистив дисертацію з права, здобувши науковий ступінь доктора філософії.

Повідомляється, що саму дисертацію та анотацію до неї переглянути неможливо, оскільки вони становлять державну таємницю.

Однак відомо, виходячи з ключових слів, що тема дисертації Залужного пов'язана з військовою дисципліною, дисциплінарними проступками та стягненнями.

Публікації головнокомандувача ЗСУ за темою дисертації також присвячені питанням військово-дисциплінарного законодавства.

 

У роботах Залужний підписаний як аспірант кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу академії Державної пенітенціарної служби. Головнокомандувач ЗСУ неодноразово приходив на заходи академії, наприклад з нагоди випуску її студентів.

Сам захист відбувся в Національному університеті «Одеська юридична академія», президентом якої є ексрегіонал Сергій Ківалов.

Це скриншот з Телеграм-каналу видання: за посиланням повна версія публікації, текст якої ми навели вище

Нижче подаємо деякі коментарі:

- Це маразм повний.

 

- Дисертація НЕ МОЖЕ БУТИ ЗАСЕКРЕЧЕНОЮ. Щоб її захистити, потрібно надрукувати кілька статей у ЗМІ. Статті також будуть засекреченими?

 

- Бляха, цьому розгону від Безуглої вже кілька місяців. Вже давно все роз'яснили, щодо місця захисту також.

 

- 40 років тому ці псевдороботи були повним шахрайством. Але з того часу ситуація погіршилася.

 

- Може бути засекреченою тільки у випадку, якщо містить Державну таємницю. Але в такому випадку виникає запитання: а як її потім оцінювали і хто? То ж всі причетні до його захисту повинні мати доступ до військової таємниці. А це абсурд. Де їх стільки набрати? І де взяти в ОНЮА (до речі, чого Академію понизили до статусу університету?) наукового керівника із доступом до державної таємниці?

 

- Чесно кажучи, це якийсь сюр...

*АК -- акторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень