Дівчина замерзла на смерть, бо її висадили з маршрутки у ніч (ФОТО/ВІДЕО)

На Житомирщині

Їй був 21 рік, вона загинула від холоду в темному лісі, провалившись у боброву яму

Ми всі – за капіталізм. Історія, яка трапилася в сусідній із Рівненщиною області – жахлива. Вона показує, чим конкретно капіталізм відрізняється від соціалізму.

ОТЖЕ

Дівчина, їй 21 рік, і вона, як виглядає, не мала грошей. На дворі була глупа ніч – 4-та ранку. Її висаджують із маршрутки, і вона йде далі через ліс. Йде, замерзає і гине.

Це коротка суть історії. Далі подробиці.

Як повідомляє сайт Олевськ.zt.ua, дівчину звали Ірина, вона їхала до Олевська супроводжувати з олевської до житомирської лікарні хвору матір.

«В результаті переляку дівчина заблукала, потрапила в боброву яму, де і зупинилося її серце. 10 січня на місці загибелі її і знайшов батько».

Фото з ФБ-сторінки житомирської журналістки. Десь саме такою дорогою їхала Ірина, перед тим як її змусили вийти у темну морозну ніч

За словами ж поліції

«Водій пояснити, чому він висадив дівчину, не може».

 

При цьому житомирські правоохоронці в окремому прес-релізі повідомили, що вони офіційно встановили - дівчина вийшла з маршрутки «не розрахувавшись».

Навіть більше.

Як виявляється:

Водій маршрутки, який висадив дівчину в ніч, фігурує у двох смертельних аваріях (перша, коли він був за кермом власного авто, друга у 2014 р, коли був за кермом автобуса).

Які емоції викликає у вас це повідомлення?

Олена Галагуза -- дуже толковий депутат і журналіст із Житомира

Теоретично, не можна виключати, що загибла сама вискочила з маршрутки. Місцева депутат та журналіст Олена Галагуза навіть написала в ФБ, що загибла нібито «була напідпитку».

Але от цікаво, що їй відповіли в коментарях:

Ігнатьєв Олександр Я разговаривал с ее сестрой.
Дело было в рождество и алкоголь в крови вполне мог присутствовать. Она ехала к маме в больницу, и забыла деньги. Хотела дать телефон в залог. На улице было минус 20 и время было 4 часа ночи. Она зашла в лес и заблудилась.


Во-первых, она девушка и оставлять ее на дороге ночью опасно даже в летний период. Транспорт там ходит редко.


Во-вторых, почему такой график, что для поездки в районный центр надо вставать посреди ночи.

 

Почему на Олевский вокзал не пускают других перевозчиков? Почему монополизированы перевозки одним перевозчиком и нет элементарной конкуренции?

 

Володимир Рабош Посварилася з батьками???? А нічого, що її мати в тей час лежала в Олевській лікарні??? В той ранок її перевозили в Житомирську обласну лікарню. Сама вийшла на зупинці в лісі , за 5 км. від місця посадки. Хоча збиралась супроводжувати хвору матір до Житомира! Де ж Олена, тут логіка???

Можливо, що на тому аби висадити дівчину, наполіг не цей водій, а кондуктор. Однак, сам цей водій уже двічі був учасником смертельних ДТП. Як він може возити людей?

Давайте, все ж, не будемо виносити остаточних вердиктів, але на секунду припустимо, що там, на Житомирщині, дійсно був такий нічний маршрут, де на Різдво дівчину висадили в глупу ніч на мороз, бо та не мала чим заплатити за проїзд.

Ви взагалі вірите, що таке в нашій сьогоднішній Україні можливе?

 

І ви думаєте, що таке також могло б трапитися і на Рівненщині? Щоб людину взяли і висадили вночі, бо в неї не було чим розрахуватися? Взимку?

Олена Галагуза віднайшла маму загиблої Ірини і з'ясувала важливі подробиці

Олексій Бухало, роблячи репост матеріалу BBC на цю тему, вивів дискусію на геть несподіваний рівень.

Ось як це було:

Олексій Бухало

Від ранку мене не залишає одне питання – ну як так може бути?

 

Сергій Ковальчук дуже просто, бо дії водія відповідають сучасним цінностям українців: немає грошей – немає послуги, все інше - побічне...

 

Олексій Бухало Зима, ніч, 25 грн. Вранці читав, що пропонувала телефон лишити. В маршрутці люди були....


Сергію, "накрила" історія. Навіть, пояснення ніякі не хочеться шукати. Просто без коментарів з такими "українцями".

 

Сергій Ковальчук так ми разом всі живемо так уже пару десятків років, я думав, що ти вже звик

 

Olga Tkachenko Цікаво чому ніхто з пасажирів не запропонував заплатити за дівчину?

 

Tamara Zabuta То не люди були в маршрутці, а співучасники цинічного вбивства. Вони не люди.

Натисніть плей. Дуже важливі нові подробиці від Олени Галагузи - прямо з лікарні, де лежить мама загиблої

Далі ще один несподіваний поворот обговорення від Костянтина Дяченка.

УВАГА:

Kostyantyn Dyachenko Зі мною колись трапилася історія дуже подібна. Поїхав я до міста за 30 км від того де я перебував на той час. Поїхав потусити. Затусив до пізна і вирішив що вертатимусь першим потягом який їхав о 4й годині ранку. Але так затусив шо протусив усі гроші.

 

 Вирішив їхати зайцем. Піймали мене трошки далі чим на пів дороги. Висадили на глухій станції посеред лісу. Додому близько 10км, а наступна електричка через 2 години.

 

Вирішив піти лісом додому. Я то дійшов, хоч і був достатьно виснажений і п'яний. Може б і я тоді заблукав якби не було в тому лісі велодоріжок і дороговказів... А хто вгадає що то за країна була?

 

Kostyantyn Dyachenko Мороз був градусів 10, а то і 15 зі знаком -. І провіднику я теж намагався пояснити що дуже хочу додому і мені всього дві станції лишилось і ніхто мене не пошкодував.

 

Просто я чую в деяких коментарях нотки про українців і ніби це ми такі і сякі, але зі мною це сталося у Швеції коли я їхав з Хельсьінборгу в Енгелхольм. Я просто думаю: якби я тоді замерз, хтось звинуватив би безжалісного провідника, чи написали б про п'яного українця?

Так виглядають деякі приміські потяги в Швеції

Сергій Ковальчук значить такі цінності загалом у всього людства, а не лише у українців...

Ми маємо багато що сказати з приводу прочитаного разом із вами, але …

Промовчимо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень