Навіщо Парубій і ко. лізуть в ліжко до мешканців м. Рівне? (16 ФОТО)

Та всієї України (АК)

Чи хотіли б Ви опинитися в ліжку з Парубієм?...

Ну, можливо, дехто з вас і хотів би, чи хотіла б, але – як щодо ваших дітей та внуків?

Чи усвідомлюємо ми, що Парубій уже, фактично, заліз в ліжко до всіх сучасних та наступних поколінь українців?

 

І не тільки він один.

Голова ВРУ Андрій Парубій

У тому ліжку вже товчуться всі: депутати, судді, прокурори.

Ад кромєшний, якщо вдуматися, однак, ми побачимо його не одразу. За кілька років.

Провідники неомарксистських цінностей в Україні

Чи знаєте ви, що всі ці люди, які виступають за глобалізм, ЛГБТ, змішання рас, заселення Європи біженцями та усиновлення гомосексуалістами хлопчиків, є ніким іншим як – неомарксистами?

Певно, що ви про таке й не чули, але...

Це саме вони – сучасні послідовники Леніна та Маркса – вимагають вводити в українську мову різні беззмістовні іноземні слова типу: «БУЛІНГ», «РОМИ», «ГЕНДЕР» і т. п., влаштовуючи у Києві «прайди», та лобіюючи ухвалення законів про «ювенальну юстицію» та «згоду на секс».

Смішно, що локомотивами цих безглуздих реформ у нас виступають ті ж самі люди, які прикладаються до Томосів та самі періодично читають проповіді.

Вони чітко знають, що своїми законами – руйнують інститут сім’ї, але слухняно і чемно виконують те, чого вимагає від них Захід.

Турчинов каже, що за ЛГБТ стоїть -- неомарксизм

Для нас це дивина, але в Америці та ЄС це давно і відкрито визнаний факт:

Локомотивом глобалізації, як і гендерного та расового хаосу є саме – ліві.

 

Неомарксисти.

Мета ж глобалістів це міфічне «світле майбутнє» з єдиною світовою державою, де не буде ні рас, ні релігій, ні національностей, ні сімей, ні визначеної природою – статі..

Головною перешкодою втілення таких планів є Національна Держава.

Основою ж держави, як відомо, є традиційна – родина/сім’я. 

Тому атака на Державу з боку глобалістів та неомарксистів здійснюється з двох основних напрямків:

  • країни змушують до об’єднання в наддержавні бюрократичні утворення типу ЄС, Євразес тощо

 

  • родини ж руйнують пропагандою збочень, необмеженим розповсюдженням порнографії, рекламою педерастії, бездітності; запровадженням ювенальної юстиції та законів про «згоду на секс».

Якщо запитати в Рівному місцевих представників органів юстиції, то вони розкажуть нам, що в змінах до Кримінального кодексу, які вступили в силу з 11 січня цього року, немає нічого страшного:

«Ці зміни просто стосуються насильства в сім’ї. Так, там є це положення, що навіть чоловік не може змушувати свою дружину до сексу, ну, але ж це несерйозно»

Приблизно так вам скажуть всі посадовці в Рівному, які відповідають за втілення та нагляд за дотриманням КПК.

Але це неправда.

Відтепер кожного разу, коли ми вступаємо з кимось в сексуальні стосунки, ми опиняємося перед загрозою банального шантажу – крім всього іншого – тюремним ув’язненням на строк від 3-ох до 5-ти років.

Ви відчуєте всю суть ЄС і потворного бюрократизму неoмарксистів, якщо просто порівняєте два визначення Зґвалтування в нашому КПК: те, що було і те, що його ввели «чемні прислужники ЄС».

Було:

«Зґвалтування – це статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи».

 

Зробили:

«Зґвалтування – це вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням ґеніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи».

Просто ще раз прочитайте ці два визначення і ви все зрозумієте про ЄС та Неомарксизм.

Чи майже все. Бо головним там є навіть не ця бюрократична орально-анальна фіксація, а принцип так званої «добровільної згоди».

От скажіть, ви, дорослі люди, як ви собі уявляєте процес отримання такої згоди?

Або процес – підтвердження такої згоди. Скажімо через три дні після відповідних стосунків, коли вам раптом повідомлять:

«Ти знаєш, я усвідомила сьогодні, що не давала тобі згоди на той прекрасний секс, який ми з тобою мали три дні тому. Тож, або ти даєш мені 10 000 дол. моральної компенсації, або я йду до суду, бо… Насправді, той секс мені був зовсім неприємний. Не секс, а якесь – недоразумєніє. Ще й без моєї на те – згоди»

Ви скажете, що це глупості, що ніколи такого не буде.

Ха-Ха-Ха

Оь що каже адвокат із Луцька:

Якщо з цього дня ви БЕЗ добровільної згоди свого (не свого) партнера займетеся статевим актом, ви будете вважатися ґвалтівником! В Україні сексуальні дії, вчинені без добровільної згоди партнера будуть кваліфікуватися як зґвалтування або сексуальне насильство. Відповідні зміни внесені в Кримінальний кодекс.

 

Зараз можна сказати лиш те, що це певною мірою розв’яже руки шантажистам. Можна погрожувати навіть чоловіку, що подаси заяву про зґвалтування. Адже депутати прописали, що добровільна згода на інтимні стосунки — це результат вільного волевиявлення людини з урахуванням супутніх обставин. Що це означає? Була п'яна, але не сильно?

 

Прибравши компонент фізичного насильства в статті про зґвалтування як таку і замінивши її добровільною згодою, депутати зробили ведмежу послугу майбутнім жертвам таких злочинів. Адже, якщо зараз, наприклад, побої на тілі жертви однозначно свідчать про факт зґвалтування, то в майбутньому не буде ніякої різниці, є синці на тілі чи немає, якщо було отримано "добровільну згоду при супутніх обставинах". А жертві ще потрібно буде довести, що такої згоди не було. У підсумку, абсолютно будь-який статевий акт з проникненням, навіть між законним подружжям, потенційно може вважатися зґвалтуванням.

 

Нагадаємо, що завдяки правкам до закону Україна приєднається до 10 країн Європи, де секс без згоди вважається зґвалтуванням.

Вдумайтеся в цей абсурд (останнє речення).

Тобто в Європі є лише 10 країн, які ухвалили подібне безглузде законодавство, і серед них ВЖЕ є Україна. Ще, напевно, немає ні Польщі, ні Угорщини, ні Чехії, ні Румунії, але вже є – слухняна і на все готова Україна. За згодою.

Чому?...

Давайте запитаємо про це у великого поборника Томоса та сімейних цінностей п. Парубія.

Як він міг, як голова ВРУ, виносити на голосування настільки «по-дебільному написаний» Закон?

Андрій Паоубій і Томос

На завершення трохи Корчинського з друзями на суголосну тему. Ви ж не думаєте, що Корчинський за москалів?

Послухайте десь з 15-ої хвилини (саме відео 49 хв., тож треба відмотати на «-34»). Хоча тут i всю розмову переглянути не завадить:

До речі.

Самі нововведення про «згоду на секс» є похідними від т.з. «Стамбульської конвенції», повна назва якої звучить так: КОНВЕНЦІЯ Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами (Стамбульська конвенція). Ви можете перечитати її за вказаним посиланням.

Також вас не розчарує публікація «Гендер, неомарксизм і Стамбульська Конвенція» від сайту Цензор.нет, яку передрукував також і «Католицький оглядач», де, зокрема, сказано:

Автори Стамбульської Конвенції свідомо уникають використання поняття «стать» на користь поняття «гендер», прагнучи втілити в міжнародне право феміністичну гендерну ідеологію, ґрунтовану на ідеях марксизму про боротьбу статей, що нерозривно пов’язана з класовою боротьбою. Саме ця боротьба статей, на їхню думку, обумовлює пригноблене становище жінки та подальше насильство стосовно жінок. Хоча – ні, не стосовно «жінок», а щодо осіб будь-якої статі, які вважають себе жінкою. Але чому так?

Неомарксисти вважають, що кожна людина має правао сама вибиоати собі стать. На Заході є вже випадок, коли 50-річний батько чотирьох дітей оголосив себе семирічною дівчинкою і навіть знайшов собі прийомних батьків

В ідеальному суспільстві з точки зору неомарксистів, які стали натхненниками Стамбульської Конвенції, стать людини не повинна мати жодного значення – людина наділяється правом власного визначення свого гендеру (жіночого, чоловічого чи іншого з кількох десятків). І будь-яке заперечення та обмеження цього власного вибору вважатиметься дискримінацією та причиною «гендерно обумовленого насильства».

Більше за цим посиланням

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень