Магічне повернення зупинки на Грушевського в м. Рівне (ФОТО/ВІДЕО)

ПП Вознюк

Двча нових фото із вікна рівненського кіборга

Ще 04 грудня Радіо Трек поширив допис Олександра Василенка – кіборга, бойового офіцера та ветерана АТО, який повідомив про те, що на його вулиці (Грушевського), навпроти Бульвару Хмельницького кудись зникла зупинка громадського транспорту.

По гарячим слідам ми з’ясували, що це МіськШЕУ забрало  зупинку на реставрацію. Чому так довго її не повертають назад  ми по гарячим слідам зясувати не змогли, але…

 

Уже через три дні відреставрована в МіськШЕУ зупинка з’явилася на своєму місці.

 

І тут цікаво те, що встановлення зупинки здійснював ПП Вознюк, який отримав за це встановлення - 45 000.

Фото з нашого попереднього матеріалу

Про такі розцінки нам повідомив заступник начальника міського управління ЖКГ Володимир Лапюк.

Чому МіськШЕУ власним коштом демонтує та перевозить і реставрує зупинку, а потім за її повернення (відреставрованої) назад управління ЖКГ платить 45 000 грн. якомусь ПП Вознюк?

Не виключено, що таке рішення було продиктоване системою PROZZORO і саме через проведення тендерів й виникла затримка зі встановленням уже давно відреставрованих МіськШЕУ зупинок (за нашими даними таких зупинок було, як мінімум, дві. Інша – на Дубенській)

 

Але…

Зупинка крупно. Одне її встановлення (без виготовлення/реставрації) коштує 45 000 грн.

Чому було не заплатити за все – МіськШЕУ? По-черзі, за кожну відреставровану зупинку, а не збирати всі докупи, аби виник привід організовувуати – тендер?

Хто  взагалі такий цей ПП Вознюк? Не той часом, що встановлює також і багато чисельні накриття для смітників по всьому місту?.

Скоро в Рівному, вочевидь, зявиться новий мем:

«Не родись щасливим, а родись ПП Вознюком»

Ну, але як мінімум, наша публікація змусила цього щасливого підприємця – прискоритися.

P.S.

На завершення трохи акробатики від пішохода на перехресті майже ідентичному перехрестю вул. Грушевської та Бульвару Хмельницького. Правда, кажуть, що це не Рівне, а м. Сміла, хоча виглядає один в один (відео з ФБ-сторінки Олександра Василенка)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень