Убивця собак оселився прямо навпроти Поліції м. Рівне? (11 ФОТО)

Бо ми не хочемо рівнятися на Німеччину (АК)

Вважається, що чоловіки (за натурою) як собаки, а жінки – як коти. Хто так вважає – невідомо, але погоджуються з цим твердженням практично всі.

Так чи інакше, але сьогодні, як з’ясувалося, світ відзначає День домашніх тварин і, як не дивно, … СЕКСу

Враховуючи сучасні світові тенденції, коли домашні тварини почали заміняти багатьом (навіть цілком здоровим парам) справжніх дітей, у цьому поєднанні можна навіть спробувати знайти якийсь сенс, однак, швидше за все це просто – збіг.

Хай там що, але на вул. Пушкіна, на стовпі поряд з кафе, яке геніально хтось додумався відкрити поряд із поліцією, і де тепер неможливо пропхнутися поміж копами та студентами Інституту  Культури, чиясь ніжна і швидше – жіноча рука – наклеїла ось таке оголошення:

Можна припустити, що в будинку за номером 5 по вул. Пушкіна живе небайдужа людина, яка втомилася від засилля бездомних тварин на вулицях міста.

Не в силах терпіти таку очевидну антисанітарію та загрозу для психічного та фізичного здоров’я мешканців Рівного (як зграї бездомних тварин) цей чоловік (чи жінка), вочевидь, вдається до партизанських спроб наведення хоч якогось порядку на вулицях міста.

Будинок по вул. Пушкіна, 5

Вочевидь, це дуже не подобається активістам з іншого боку барикад, але найгірше, що коли така війна з антисанітарією ведеться партизанськими (а не правильно організованими та перевіреними методами), то жертвами такої війни часто стають не лише бездомні (та агресивні), але й цілком притомні домашні улюбленці.

Наприклад, ті, яких не навчили не їсти нічого на вулицях. Які те щось (отруєне партизанами) їдять і від тої отрути гинуть.

 

Це погано і неправильно.

Натомість, якщо ми хочемо добра та здоров’я нашим домашнім улюбленцям, то маємо єдиним фронтом виступати за те,

- щоб в Україні скасували «нелюдські » та «антисанітарні» закони, які не дозволяють професійно, планомірно та правильно звільняти міста від гавкітливої навали зграй бездомних тварин та

 

- запровадили законодавство у цій царині аналогічне до того, що діє в Німеччині.

Ватажками собачих зграй типово є саме -- домінантні самки

Федеративна Республіка Німеччина - це країна, яку ми багато в чому мали б взяти собі за взірець. У Німеччині ви не побачите бездомних тварин на вулицях. Бездомних тварин у Німеччині присипляють.

Якщо тільки їх хтось не хоче взяти до себе додому і зробити своїм домашнім улюбленцем.

Тобто собака в Німеччині може бути або домашньою, або її в Німеччині не буде.

Дуже гуманна політика щодо людей, які не мають страждати від антисанітарії та здичавілих зграй.

Принаймні, так вважають в Німеччині.

Ба більше. Якщо ми заводимо собі домашнього улюбленця, то маємо навчитися платити за нього (чи за неї).

В муніципалітет.

Якщо взяти за орієнтир високі європейські стандарти та перевести їх на рівень наших заробітків, то за собаку до 10 кг кожна родина в Рівному (яка такого собаку завела) мала б сплачувати 100 грн/міс. За собаку вагою до 20 кг – 200 грн/міс. За собаку вагою до 30 кг – 300 грн. і т.д.

Поява з такою собакою в місті – без намордника та повідка – це однозначний виклик поліції, штраф та вилучення собаки. Далі суд та можливі ще жорстокіші покарання. Кожен німецький власник такої собаки це знає – наперед.

При цьому за собак бійцівських порід мав би нараховуватися додатковий заборонний коефіцієнт, бо такі собаки у цивілізованій Європі прирівнюються до зброї.

Ба більше, в Європі, якщо ваша собака гавкає на когось, то ви платите штраф.

Тому, щоб не платити штрафів, мешканці якогось Берліна чи Нюрнберга – завчасно і самостійно – напихають своїх собак заспокійливими щоразу, коли збираються вийти з ними на вулицю.

Бо, якщо собака в Німеччині раптом на когось кинеться та вкусить, то власника такої собаки можуть не лише оштрафувати, але й посадити за ґрати.

Собаку ж, яка дозволяє собі гарчати, гавкати, чи кидатися на когось (зокрема й на інших собак), обов’язково присплять.

Бо це Німеччина.

Якщо ж у Німеччині хтось загубить собаку, то спеціальні служби, коли ту собаку зловлять, завозять її до спеціального притулку. Там вони її два тижні тримають і годують, поки за собакою не приїдуть господарі.

Якщо ж господарі не приїжджають, то собаку присипляють.

Бо це Німеччина, друже. Взірцева країна, де панує порядок і чистота. Країна, на яку всі рівняються.

Може і нам спробувати?

Аби ви не подумали, що ми маємо щось проти чоловіків (специфічно), то зазначимо, що з приблудними, бездомними та зловленими на вулиці котами в Німеччині чинять точно так само, як і з собаками.

Гуманно

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень