Про «Приватбанк». Рівнян це має заспокоїти. І не лише їх (ФОТО/ВІДЕО)

«Запад нам поможет!»

Щодо націоналізації «Приватбанку» сьогодні один відомий рівненський пропагатор усіляких західних цінностей сказав:

Колишні власники банку вважають, що можна кинути 20 мільйонів клієнтів і додатково всю краіну на 5 лярдів баксів і ім за цe нічого нe будe. І таки нe будe, хоча по хорошому мало би бути 15 років з конфіскацією. Щe на такі гроші краіну нe виставляли. І ці афeристи й далі продовжують вважатися бізнeсмeнами, володіти тeлeканалом й іншими рeсурсами. #будніпривату

Дійсно існує серйозна підозра, що «видатний герой України Коломойський» через Приватбанк виводив величезні обсяги валюти за кордон.

Увы, "спаситель Украины" успел вывести через свой банк больше 100 млрд. грн, а теперь государство будет закрывать эту дырку за НАШ счет.

 

К сожалению, господина Коломойского не посадят в тюрьму за то, что он годами держал 56% населения Украины в заложниках и вымогал все больше рекапитализации угрожая банкротством. Экономический терроризм !!!!

Можливо це й так. Можливо.

До речі, вас ніколи не цікавило, а куди це найлютіші корупціонери всіх країн світу «виводять свої гроші за кордон»?... Що це за «Закордон» такий, де так вільготно живеться усім корупційним грошам, самим корупціонерам та їхнім дітям?

І чи не можна припустити, що цей «Закордон» сам зацікавлений в тому, щоб в Україні, наприклад, процвітала корупція, бо чим корумпованіша влада, тим легше заволодіти ресурсами країни, її активами: землею, заводами, банками і т.п.?...

Крамольна думка, неприпустима для щирого українця. Але кажуть, що власником «Приватбанку» (одним із власників) незабаром стане європейський банк ЄБРР.

До речі, його представники дуже вітають все, що відбувається нині з «Приватбанком». І не лише вони.

Просто прочитайте цей вражаючий перелік заяв і заспокойтеся. Усе буде добре.

1. МВФ. Крастіан Лагард:

"Сьогоднішнє рішення української влади націоналізувати Приватбанк є важливим кроком в її зусиллях забезпечити фінансову стабільність"

http://www.imf.org/…/…/ukrainian/np/sec/pr/2016/pr16568.pdf…

2. Спільна заява послів країн Великої сімки з приводу націоналізації ПриватБанку:

"Ми вітаємо та схвалюємо діяльність Голови Національного банку України, Прем’єр-міністра, Міністра фінансів та Президента за їхню провідну роль та постійні зусилля з очищення банківського сектору та стабілізації економіки. Рішення Уряду націоналізувати Приватбанк – важливий та необхідний крок у цьому процесі, який допоможе забезпечити дотримання єдиних регуляторних економічних нормативів усіма банками України. Це зробить банківський сектор сильнішим та більш стійким"
http://www.ua.emb-japan.go.jp/itprtop_uk/00_000568.html

3. Високий представник ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Федеріка Могеріні:

"Хочу використати цю можливість, щоб позитивно оцінити зусилля прем’єр-міністра, Президента, уряду у відновленні довіри у фінансовому секторі, що ми вбачаємо у сміливому рішенні націоналізації ПриватБанку"
https://www.ukrinform.ua/…/2142208-es-vitae-nacionalizaciu-…

4. Президент ЄБРР Сума Чакрабарті:

"Довгострокова стабільність «ПриватБанку» - найбільшого банку в Україні - є надзвичайно важливою для економічного здоров'я країни. Ми вважаємо правильним рішення його націоналізувати і готові надати українській владі експертну допомогу в разі необхідності. Ми цілком підтримуємо невпинну діяльність Національного банку України з реформування банківської системи та забезпечення ефективного управління у цьому секторі"
https://www.ukrinform.ua/…/2142171-u-ebrr-pidtrimuut-risenn…

5. Віце-Президент США Джозеф Байден привітав рішення української влади щодо націоналізації «Приватбанку».

Під час розмови відзначалось, що цей сміливий та необхідний крок демонструє рішучість та відданість України подальшому впровадженню необхідних реформ.
http://www.president.gov.ua/…/prezident-ukrayini-proviv-tel…

До речі, як повідомляється:

Вопреки обещаниям властей, все средства юрлиц на счетах "Приватбанка" заморожены. Предприятия не могут получить доступ к остаткам на своих счетах

Ну, і трохи крамольного відео. На коня

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень