Безпорядок у сквері ім. Чайки на «Мототреці»: куди дивиться ТСОУ? (6 ФОТО)

Пелешок ставить крапки над «і»

Як ви розумієте, «Мототрек» це не лише сам спідвей ний стадіон. «Мототрек» це цілий комплекс споруд і прилеглої до стадіону території.

Це не територія міста. Це територія, яка належить тій самій організації, якій належить і сам «Мототрек». Організація ця називається «ТСОУ». Вона є наступницею того, що колись називалося «ДТСААФ».

Згадати про всі ці абревіатури нас змусив фейсбук-допис Олени Бондаровської та цікавий коментар, яким супроводив цей допис відомий у Рівному спортсмен та організатор змагань Сергій Пелешок.

Спочатку сам допис Олени Бондаровської:

Щоранку цією дорогою я веду дитину до школи.

 

Сквер імені Чайки вглиб від дороги, поруч з Мототреком та територія навколо ТСОУ та боксів, які надані в оренду керівництвом Мототреку – в абсолютному хаосі. Старий робочий одяг, пляшки, бите скло, пакети, стаканчики, шприци, минулорічне та позаминулорічне листя і інше сміття, яке не піддається ідентифікації.


Для мене до кінця не зрозуміло було кому належить ця територія і в чиїх повноваженнях її догляд : ОСТК ТСОУ, місцевому ЖКХ чи якимось іншим структурам. Я підійшла на вахту ТСОУ, де мене сповістили, що керівництва на місці немає наразі, але дали зрозуміти, що за стан навколо стадіону, включно з територією, що прилегла до боксів, відповідальними є саме вони.


Тому я хочу озвучити прямо тут публічно, пану Косинському Миколі Йосиповичу своє запитання: чому територія, за яку він відповідає, знаходиться в такому стані? Чому він не контролює людей, які беруть в оренду приміщення боксів і палять шини, резину посеред міста, викидають сміття просто на дорогу? І чи є в його штаті взагалі двірничі? Бо з огляду того, що головний вхід в будівлю на Курчатова 3 прибраний, то все-таки є, але руки далі в нього не доходять. І коли ситуація з чистотою цієї території зміниться?


Трохи ранкових фото.
Кому не важко і не байдуже на чистоту міста – буду вдячна за репост!

На цей допис і прореагував Сергій Пелешок.

Ось його коментар:

Sergey Peleshok ТСОУ – це закрита громадська організація без права вступу до неї. Керують нею політики і основна Статутна діяльність спрямова на збагачення окремих за рахунок здачи майна в оренду. Вони вже все приватизували та готуються до реєстрації закритого акціонерного товариства.

 

Олена Бондаровська Sergey Peleshok а як на рахунок тих інформацій у ЗМІ щодо передачі стадіону місту?

 

Sergey Peleshok Олена Бондаровська місто уже утримує КП МСТК з однією секцією тільки спідвею. Саме з подачі цього комунального підприємства і стоїть питання оренди стадіону та його реконструкція за гроші громади. Якщо домовляться про хорошу орендну плату можливо ТСОУ і погодиться. Але, але, але...

Очяевидно, що по-хорошому треба ставити питання про саму доцільність таких структур, як ТСОУ та перебування у їх власності таких споруд як «Мототрек».

Споруд, яким вони не можуть і не хочуть давати ради.

 

Принаймні, сааме так воно виглядає з фото Олени Бондаровської.

Ось іще один її допис із того ж, практично, місця

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень