Сценаристів «Гри престолів» захистили в м. Рівне (11 ФОТО)

Апологія Перязєва

Король Ночі (зліва) та Влад Перязєв (справа)

Останній сезон серіалу «Гра престолів» сьогодні критикують всі. Навіть ті, хто його не бачив.

Автор цього матеріалу, наприклад, теж не бачив, але навіть його вразив рівень апології (тобто – захисту), з яким виступив сьогодні наш колега Влад Перязєв у себе на сторінці в ФБ.

В текстi є трохи перченої лексики, але ми подаємо його далі без змін лише з деякими @ками та фото від себе:

Кілька слів на захист сценаристів Гри Престолів:

Ми любимо гарні історії, де все Чорне і Біле.

Мартін одразу заявляв, що його роман не такий. Він не про Чорне та Біле. А про людей. Мабуть тому НВО, які люблять показувати, які люди му@аки і взялися за екранізацію.

Все ж абсолютне зло до кінця 7 сезону з'явилося – Серсея та Білі Блукачі. Рамки окреслилися, а головні протагоністи довели, що вони милі.

Любитель трахати сестру Джеймі Ланістер перетворився на милаху, схожого на Винника, Санса на мудру правительку Вінтерфелла, Пес - на такого собі героя-поганця, здатного на добрі вчинки.

Тиріон був алкоголіком і любителем шльондр, але ж під цим ховалася сміливість і розум.

Любив борделі, вино, стріляти по тату з арбалета.

Дейнеріс взагалі була головною улюбленицею у цій виборчій гонці зі своєю командою драконів і насаджуванням демократії.

Все пішло не так, коли Арья вбила Короля ночі посеред сезону. І шо, всьо?........

Все пішло по-пи@ді, коли Дейнеріс спалила тисячі людей в Королівській гавані.

А тепер повернімося до суті Гри престолів.

Тут всі герої му@аки, не добрі, і не погані. Просто му@аки.

Перші люди прийшли до Вестеросу за 12 тисяч років до подій серіалу. Одразу дали проср*тися місцевим мешканцям. Фандом до "Пісні льоду та полум'я"..

Чесний в цій Грі престолів лише Король ночі.

Він не обманював, не дарував марних надій, а просто робив свою роботу. Його створили Діти лісу, аби врятуватися від людей, і теж трохи наплужили.

Знову ж таки, Білі ходоки це лише інструмент захисту. А захищатися тут треба від людей. І не дарма. Короля ночі вони таки вбили.

Тепер до реальних прикладів.

ХIII століття. Чингісхан об'єднав кочові племена Монголії та Китаю, створив імперію, хоче економічного розвитку та добросусідства. Сусідня імперія Хорезмшахів – на той час світовий центр культури та розвитку вбиває посла Чингісхана, а потім ще й торговий караван, який монголи послали вже після вбивства їхнього посла – типу: ми не хочемо битися, камон.

Після цього Чингісхан приводить свою армію до першого Хорезмського міста та вирізає усе населення. І так в усіх наступних містах, аж до Польщі. Перспективний правитель перетворився на кривавого тирана, який убив близько 40 мільйонів людей.

Через 800 років у світі пролетаріат намагається скинути монархів і подолати нерівність. В Росії стається революція. Ленін – вумний і правильний вирізає всю царську сім'ю, починає криваву експансію в Україну та інші сусідні держави.

А тепер ідеальний приклад – Друга світова.

На Америку, яка не хоче вступати у війну, нападає підступна Японія. Пиздить усіх на військовій базі Перл Харбор у Тихому океані, об'єднується з Німеччиною та Італією і готова захопити світ. Америка б'ється з Японію, допомагає Радянському Союзу подолати фашистів, (Союз теж на звільнених землях усіх ріже та ґвалтує), потім Америка в 44-му висаджується в Європі - звільняє концтабори, б'є фашистів, допомагає населенню.

Бравий американський вояка у виконанні Віна Дизеля тримає врятовану з-під куль дівчинку. Кадр з фільму "Врятувати рядового Раяна".

Абсолютні герої, які зробили страшніший вчинок, якого навіть Союз і Третій Рейх не робили. Це якщо міряти по кількості вбитих невинних на одиницю часу.

Фото ядерного гриба над Нагасакі. Світлину зробили з острову неподалік за 20 хвилин після вибуху.

Доходить значить Америка до Берліна, а через три місяці скидає на мирні Хіросіму та Нагасакі у Японії дві ядерні бомби. Вижило не так вже й мало. Але ті, хто вижили мають променеву хворобу, а в перші хвилини жахливі опіки, облізлу обгорілу шкіру, травми від падаючих будівель. Ріки наповнилися кров'ю, а люди мають тисячі загиблих близьких.

Населення Нагасакі та Хіросіми бачило найстрашнішу, найсмертоноснішу річ у світі - ядерну бомбу та відчуло її дію на собі.

Жертви вибуху. Таких було тисячі.

У війні немає героїв.

Додайте ще те, що Таргарієни любили бавитися інцестом (брат + сестра = Дейнеріс) і від Матері драконів варто було ще з самого початку очікувати, якщо не відсутності пальців, то принаймні добротного такого неврозу.

 Це Гра престолів, це Джордж Мартін, це НВО – це той коктейль, чия історії добре не закінчуються.

А чого ви хотіли?

А це Мати драконів у першому сезоні.

P.S.

Аполо́ґія (від грец. απολογια — виправдання, вихваляння) — промова або письмовий твір на захист якоїсь особи або думки, теорії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень