З чим зробити бутерброди, якщо ковбаса і шпроти – не варіант. 25 ідей (РЕЦЕПТИ)
Готуємо закуски на будь-який смак, можна навіть щодня різні
Хто сказав, що бутерброди – це шкідливо? Їх можна зробити не надто жирними і калорійними, з «правильним» хлібом – й це буде прекрасний перекус!
25 комбінацій бутербродів, які потішать і рецептори, і фігуру назвала нутриціолог Ганна Дробишева. Експертка наголошує, що один із найважливіших моментів - те, який хліб ви виристовуєте для сендвіча.
З чим зробити бутерброд:
- сир страчатела + ікра + чіпси з кале;
- авокадо + яйце;
- гуакамоле + помідор;
- гуакамоле + гарбузове насіння + базилік;
- гірчиця + ростбіф + солоний огірок + помідори чері;
- лосось + свіжий огірок;
- паштет з курячої печінки;
- паштет з квасолі;
- гуакамоле + запечена куряча грудка;
- горіхова паста (з кеш'ю найсмачніша);
- тунець у власному соку + огірок;
- шпинат + бекон + яйце;
- печінка тріски + огірок;
- ароматне зелене вершкове масло (готується самостійно шляхом додавання до звичайного вершкового масла зелені) + ікра;
- мікс з запечених овочів + зелень;
- хумус + рукола;
- паштет зі скумбрії;
- грибна ікра;
- паста з баклажанів, часнику, волоських горіхів + зелень;
- авокадо + полуниця;
- шпинат + авокадо + помідор + сир страчатела;
- рієт з індички;
- баклажани + паста тахіні + гранат;
- авокадо + буряк + кунжут;
- зелений салат + огірок + відварений язик.
До речі, раніше ми публікували рецепт дуже смачної та ситної намазки на бутерброд, яку за лічені хвилини можна приготувати вдома і від якої в захваті і діти й дорослі
Радіо Трек: НОВИНИ