У Рівному невідомі побили неповнолітнього. Рідні шукають свідків нападу (ФОТО/ВІДЕО 18+)

Інцидент стався у неділю ввечері у районі «Хіміка»

Інформація про бійку, яка сталася у неділю, 12 липня, у мікрорайоні Ювілейний, сьогодні з’явилася у фейсбук-спільноті «Типове Рівне».

Сутичка виникла близько 20:00 біля входу у палац культури «Хімік». Невідомі напали на 17-річного рівнянина. У нього розбита голова та губа, а також забої по всьому тілу:

Постраждалого звати Олександр. У потерпілого розбита голова, розбита губа, садини по всьому тілу. Після конфлікту рани були зашиті працівниками Центральної міської лікарні міста Рівного (...)

Багато людей бачили ситуацію, тому просимо надати будь-яку правдиву інформацію про скоєне. Люди, які бачили побиття, будь ласка відгукніться за номером (098) 342 43 96 у будь-якому зручному форматі (смс, відео, дзвінок), - йдеться у повідомленні.

УВАГА! На відео пристуня ненормативна лексика!

У поліції факт побиття неповнолітнього нам підтвердили. 

За словами речниці обласного управління Нацполіції Марії Юстицької, до правоохоронних органів дійсно надійшла заява від потерпілої сторони:

У ній вказується, що невідомі побили 17-річного рівнянина. У нього легкі травми. Наразі вирішується питання щодо внесення відмостей за цим фактом до єдиного реєстру досудових розслідувань, - зазначають у поліції.

Якщо ви стали свідком події чи підозрюєте, хто міг бути причетним до цього побиття, прохання звернутися до рідних потерпілого за вказаним вище номером.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook