У нового власника відібрали завод у Рівному: він обійшовся йому всього у 3 млн грн (ФОТО)

Але не виконав зобов'язання

Рівненський авторемзавод, який рік тому продали, повернули у власність держави. Підприємство мало борги і було збитковим, тож фонд держмайна виставив його на аукціон. Попри те, що реальна вартість об’єкта була близько 150 млн грн, його передали у приватні руки всього за 3 млн.

Але новий власник отримав низку зобов’язань.

 

Зокрема, мав забезпечити економічний розвиток заводу, погасити заборгованість, зберегти робочі місця і залучити інвестиції.

Про це ми писали тут:

Стало відомо, за скільки продали Рівненський авторемзавод

Нічого, з вище зазначеного, переможець аукціону не зробив, повідомили у пресслужбі прокуратури Рівненщини. Тож майнові інтереси відстояли у суді і розірвали з ним договір.

До слова, площа заводу, який розташований на вулиці Соборній у Рівному, — 70 соток. Чи не мав наміру новий власник у майбутньому створити умови для появи на цьому місці нового житлового комплексу — питання відкрите.

Як зазначав раніше очільник «Укроборонпрому» Юрій Гусєв, востаннє Рівненський автомобільний ремонтний завод виконував держзамовлення ще у 2005 році.

Протягом останніх років підприємство дуже мало працювало і накопичило близько 40 млн грн кредиторської заборгованості, з них понад 8 млн грн – це заборгована зарплата для працівників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook