Щітка для кишківника: які недорогі салати треба готувати у лютому

Дешево й сердито

У лютому настає час для споживання редьки. Підійдуть усі її різновиди, від чорноплідної до дайкона. Остання класно поєднується з салатним листям. Можна додати трохи авокадо, він містить корисні жирні кислоти.

Найдоступніший продукт – капуста. Стандартний лютневий салат, додати до капусти трошки яблука та моркви. Вийде соковито і з вітамінами. Не треба забувати про квашену капусту, її користь ми писали про це тут.

Можна знайти купу рецептів салатів з гарбузом. Особливо смакує печений гарбуз, крім того, яскравий колір страви додаватиме оптимізму. Гарбуз добре поєднувати з сиром, можна додати трохи руколи. Чудовно доповнює цей набір апельсин.

Буряк - теж дешевий гідний продукт для будь-якого салату і в сирому, і у вареному вигляді. Зокрема, у буряках є бетаїни та бетаїни, які вважаються антиоксидантами. Крім того, буряк багатий на фолієву кислоту. У буряк можна додати трохи кунжуту, сиру або часник.

Якщо взяти буряк, моркву, селеру, білокачанну капусту, за бажання також дайкон (все в сирому вигляді), нарізати тонкою соломкою, додати трохи зелені, вийде хороший салат, справжня «щітка».

 

Він стимулює активну роботу кишківника. І на тарілці виглядає красиво та корисно.

Кріп, петрушку та зелену цибулю по можливості додавайте до будь-яких салатів та інших страв. У зелені є вітаміни, мікроелементи, до того ж вона надає страві аромату та апетитного зовнішнього вигляду.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook