Ніжний торт «Рафаелло». Такий смачний, що неможливо відірватися! (РЕЦЕПТ)

Здивуйте своїх гостей

Тортик "Рафаелло" готується швидко і виходить дуже ніжним і смачним.

Інгредієнти:

Бісквіт:

Борошно пшеничне – 140 г

Масло вершкове – 50 г

Цукор – 100 г

Розпушувач – 2 ч. ложки

Яйця – 3 шт.

Кокосова стружка – 40 г

Крем:

Цукор – 120 г

Вершки 33% – 200 мл

Сир вершковий – 500 г

Кокосова стружка – 80 г

Ще 30 г кокосової стружки для посипання.

Починаємо з приготування бісквіта.

Збити міксером яйця з цукром. Збиваємо до розчинення цукру. В яєчну масу виливаємо розтоплене вершкове масло. Висипаємо розпушувач і починаємо збивати. Під час збивання висипаємо кокосову стружку. Коли стружка рівномірно перемішалася, зупиняємо міксер. Всипаємо борошно і перемішуємо лопаткою.

Круглу форму застеляємо пергаментним папером, виливаємо на папір тісто і розрівнюємо лопаткою.

Випікаємо в розігрітій до 180°C духовці 25-30 хвилин.

Готовий бісквіт дістаємо з духовки і розрізаємо на три-чотири коржі.

Готуємо крем.

Для цього в глибоку миску висипаємо цукор, додаємо вершковий сир і збиваємо міксером до розчинення цукру. Потім додаємо кокосову стружку і збиваємо до однорідності. В іншій мисці збиваємо охолоджені вершки до пишності.

З’єднуємо збиті вершки з сирною масою і акуратно перемішуємо. Крем готовий!

Збираємо торт, зверху і з боків посипаємо кокосовою стружкою. Прикрашаємо за бажанням. 
Відправляємо торт в холодильник на 4-5 годин. 

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook