Не мотлох, а справжній скарб! Звичайні речі, на які просто полюють колекціонери

Що увійшло до списку?

Картриджі до ігрових приставок

Покоління, що виросло в 90-ті роки 20 століття, добре пам'ятає ці предмети. Звичайно, це картриджі - штуки, які потрібно було вставляти в приставку «Денді», щоб пограти на ній.

Попри те, що всі давно вже грають в інші комп'ютерні ігри, картриджі залишаються цінною знахідкою для колекціонерів. Ймовірно, вони цінують їх за можливість згадати молодість, а хтось, можливо, шукає ту саму гру, про яку він у дитинстві чув, але так і не зміг пограти.

«Олімпійські» сувеніри

Переходимо від 90-х до більш давніх часів - радянської доби. На декор вона була не дуже багата, тому будь-який яскравий предмет міг прикрасити інтер'єр.

Наприклад, як цей олімпійський килимок, створений на честь Олімпіади 1980 року. Тоді в СРСР була створена просто маса сувенірів, але хто знав, що варто почекати всього 45 років - і вони дорого коштуватимуть? Запитайте бабусю, чи немає такого десь на антресолях.

Плакати до кінофільмів

Наші тата та мами, бабусі та дідусі дивилися кіно, як правило, у кінотеатрах. А отже - ними цінувалися плакати-постери, надруковані як реклама конкретної кінострічки.

«Пірати 20 сторіччя» вважалися еталонним радянським «крутим бойовиком», і такий плакат цілком міг прикрасити кімнату якогось підлітка у 1980-ті роки. А сьогодні він коштує чималих грошей, якщо зберігся у доброму стані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook