Не мотлох, а справжній скарб! Звичайні речі, на які просто полюють колекціонери

Що увійшло до списку?

Картриджі до ігрових приставок

Покоління, що виросло в 90-ті роки 20 століття, добре пам'ятає ці предмети. Звичайно, це картриджі - штуки, які потрібно було вставляти в приставку «Денді», щоб пограти на ній.

Попри те, що всі давно вже грають в інші комп'ютерні ігри, картриджі залишаються цінною знахідкою для колекціонерів. Ймовірно, вони цінують їх за можливість згадати молодість, а хтось, можливо, шукає ту саму гру, про яку він у дитинстві чув, але так і не зміг пограти.

«Олімпійські» сувеніри

Переходимо від 90-х до більш давніх часів - радянської доби. На декор вона була не дуже багата, тому будь-який яскравий предмет міг прикрасити інтер'єр.

Наприклад, як цей олімпійський килимок, створений на честь Олімпіади 1980 року. Тоді в СРСР була створена просто маса сувенірів, але хто знав, що варто почекати всього 45 років - і вони дорого коштуватимуть? Запитайте бабусю, чи немає такого десь на антресолях.

Плакати до кінофільмів

Наші тата та мами, бабусі та дідусі дивилися кіно, як правило, у кінотеатрах. А отже - ними цінувалися плакати-постери, надруковані як реклама конкретної кінострічки.

«Пірати 20 сторіччя» вважалися еталонним радянським «крутим бойовиком», і такий плакат цілком міг прикрасити кімнату якогось підлітка у 1980-ті роки. А сьогодні він коштує чималих грошей, якщо зберігся у доброму стані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень