Найнебезпечніша помилка при схудненні

З настанням літа, позбутися зайвих кілограмів є чимало

Худнути треба з розумом, адже швидке зниження ваги може мати дуже неприємні і навіть небезпечні наслідки для здоров'я. Під час дієти не потрібно запроваджувати жорсткі обмеження, оскільки це призведе до зворотного ефекту набору зайвих кілограмів.

Зараз модно знижувати вагу правильно, без шкоди здоров'ю і без втрат. Якщо людина веде правильний спосіб життя, не допускає метаболічних гойдалок, застосовувати жорсткі обмеження не потрібно.

 

Але для людей, які хочуть швидко знизити вагу, дієта – це обмеження, яке призводить до швидкого ефекту, вони вважають, що вага більше не повернеться. Однак це поширена помилка.

Схуднення відбувається шляхом зниження жирової клітини та рідини. А коли людина повертається до звичного ритму харчування то жирові клітини наново набирають обсяг поживних речовин.

Жирова клітина збільшується в об'ємі, відбувається рецидив та повернення до попередніх кілограмів. За жорстких обмежень організм починає стресувати, не доотримуючи білки, жири та вуглеводи.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook