Глазур на паску, яку зможе приготувати кожна господиня (ФОТО)

Без білків

Пропонуємо вам рецепт глазурі, у яку ви закохаєтеся. Рецепт простий і надійний.

Глазур залишається на пасці стійкою, не тече і не тріскається.

Але важливо приготувати всі прикраси для пасок до початку готування глазурі, бо вона дуже швидко застигає.

Легше працювати з помічником.

Для глазурі потрібно:

Желатин – 1 ч.л.;

Цукор – 200 г;

Вода – 8 ст.л.;

Лимонний сік – 1 ст.л.

Цієї порції вистачить для 6-8 пасок.

Заливаємо желатин 2 ст.л. води.

Поки желатин набухає, ламаємо на шматочки шоколад, ріжемо фініки, горіхи чи інші сухофрукти і смаколики, які вдасться купити під час карантину

Далі воду, яка залишилася, змішуємо з цукром і соком лимона, розігріваємо. Щойно сироп закипів, знімаємо з вогню і додаємо желатин.

Потім цю масу кілька хвилин збиваємо міксером.

 

Усе - глазур готова.

Покриваємо холодні паски. 

Про українську версію панеттоне ми писали тут:

Фото - Радіо Трек

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Юлія Вознюк Радіо Трек
Поширити в Facebook