Мінус три кілограми за тиждень: у воду треба додати одну спецію

Це секрет, яким користуються знаменитості

Вода – один із найефективніших напоїв для схуднення. Щоб досягти бажаної форми, потрібно лише додати ложку однієї прянощі у воду та випити. Ось рецепт, який допоможе скинути три кілограми за один тиждень. 

Останні дослідження показують, що один напій дозволяє ефективно позбутися зайвих кілограмів.

Все, що вам потрібно зробити, - це додати у воду корицю.

Вчені встановили, що кориця активізує термогенез, тобто вироблення тепла організмом, а це допомагає спалювати більше калорій. Крім того, ця спеція, як відомо, знижує апетит, дозволяє контролювати споживання не здорових продуктів. Нарешті, вода з корицею сприяє перетравленню жирів та вуглеводів, перешкоджає накопиченню жирових відкладень в організмі. У поєднанні зі здоровим харчуванням та фізичними вправами вода з корицею є ефективним способом схуднути. 

Рецепт води з корицею:

Налийте в каструлю один літр води, додайте шість паличок кориці і дайте настоятися. Після того як пряність віддасть свій колір та аромат, напій готовий.

За бажанням можна додати гвоздику або лимон.


Воду з корицею рекомендується пити тричі на день.


Вода з корицею допомагає покращити травлення. Кориця розщеплює жирну їжу та спрощує її травлення. Вживання води з корицею до їжі позбавить вас здуття живота, нудоти та печії. На додаток до цього кориця є природним антисептиком, який вбиває шкідливі бактерії в кишківнику.

Якщо ви хочете схуднути, воду з корицею краще пити перед сніданком. У цей момент наш організм найбільше готовий до спалювання жиру та схуднення. Вживання води з корицею до сніданку допомагає прискорити обмін речовин та розпочати день із користю для здоров'я.

Ви також можете пити її протягом дня, в обідню пору або рано ввечері. 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook