«Конотопська відьма»: 5 фактів про дружину нового головнокомандувача ЗСУ Сирського (ФОТО)

Де вона народилася, ким працює, чи є у подружжя діти та чим володіє

Тиждень тому спільноту України сколихнула новина про заміну головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Замість нього посаду отримав Олександр Сирський.

Про це ми писали тут: 

Залужного звільнили: відомо, хто став новим Головнокомандувачем ЗСУ

Про дружину нового головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського, Тамару Харченко відомо небагато. Але є факти про жінку генерала, які ми вам хочемо розповісти.

Коли народилась і де мешкала

Повне ім’я жінки – Харченко Тамара Іванівна. Народилась вона 19 травня 1972 року. Певний час дружина генерала мешкала у Конотопі.

Де навчалась

З 1987 до 1991 року Тамара Харченко навчалась у Харківському електротехнічному технікуму. Потім продовжила освіту в Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ), у якому навчалась до 1995 року.

Ким працює

За декларацію, поданою у березні 2021 року, жінка працювала у державній митній службі України. Її посада – головний командний інспектор категорії В.

Діти

У подружжя є двоє синів від першого шлюбу Сирського: Олександр та Антон. Молодшому сину – Олександру близько шести років, а старший хлопець Антон вже дорослий та проживає в Австралії.

Майно

З 2013 року Тамара Харченко володіє дачним будинком, площею близько 150  м. кв. у селі Шамраївка Сквирського району Київської області. Також у цьому ж населеному пункті є ще її кілька земельних ділянок. З 2019 року дружина генерала є власницею чверті прав на квартиру у Києві площею близько 100 м. кв. 

Джерело: uainfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook