З будівництвом у центрі Рівного, на яке скаржаться сусіди, розбиратимуться депутати

Йдеться про багатоповерхівку житлового кооперативу "Театральний" на вулиці Гетьмана Мазепи, 3

Його зводять на місці колишньої іграшкової фабрики "Рівненчанка". І у цьому будинку придбав три квартири нардеп з Рівного Юрій Вознюк, про що зазначив у своїй декларації. 

Мешканці сусідніх будинків кажуть, що це будівництво розташоване на місці колишнього русла річки. Тож, скаржаться вони, на вулиці Мазепи в результаті будівельних робіт постійно утворюються дірки в асфальті, оскільки під ним провалюється земля. Про це вони розповідали і на останній сесії міськради Рівного, про що сайт Радіо Трек писав у публікації «Іде рейдерське захоплення території», - рівняни про новобуд у центрі міста Занепокоєні сусіди будівництва просили депутатів про чергову перевірку. Адже обласна Державна архітектурно-будівельна інспекція так це будівництво і не зупинила. 

Тож на одній з найближчих сесії міськради Рівного депутати затвердять склад комісії з питань будівництва на вулиці Мазепи, 3. До неї мають увійти:

Окрім цього, до складу комісії планують включити:

начальника ДАБІ області Ігоря Мічуду,

 

в.о. начальника міського управління містобудування та архітектури Василя Мельника,

 

начальника міського управління земельних відносин Сергія Таргонія.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень