Будівництво з порушеннями на Мазепи у Рівному показали з неба (ФОТО/ВІДЕО)

Із висоти пташиного польоту

Житловий комплекс на вулиці Мазепи у центрі Рівного бентежить жителів сусідніх будинків. Вони навіть звертались до міської влади із проханнями про допомогу. Люди кажуть, що будівництво може залишити їх без житла.

Із порушеннями люди борються самотужки. Ось ще одни крок такої боротьби. Про нього розповідає активістка Тетяна Гонтар:

Споглядаючи з висоти красу нашого міста, можна побачити і реальні порушеня на будівництві. Так виглядає вказаних до забудови 50% ділянки, і це при тому, що паркан тимчасово забрав ще 18 м ельдорадівського двору, а частина ділянки на Мазепи, 9А взагалі має інше цільове призначення. Шкода, що виявляємо такі речі самотужки, дублюючи купу вповноважених для цього установ. Хоча позапланова ДАБІвська перевірка від 03.04.2017р. N 54 теж мала результат. Небо допомогло, наступною Архітектура нам в поміч.

Тетяна Гонтар також опублікувала відео, яке відзняли днями.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень