У Рівному за участю народних депутатів відбудеться відкриття Центру з децентралізації

Офіційне відкриття регіональної філії Центру розвитку місцевого самоврядування відбудеться у понеділок

У понеділок, 29 травня, у Рівному відбудеться офіційне відкриття Центру, який займається підтримкою децентралізації на Рівненщині.

Офіційне відкриття Центру о 10.00 (м. Рівне, вул. Кавказька, 2, 4-й поверх).

Потому відбудеться прес-брифінг для ЗМІ та «круглий стіл» на тему «Перебіг процесів децентралізації у Рівненській області».

Участь у офіційному  відкритті Рівненського центру розвитку місцевого самоврядування  братимуть народні депутати, представники обласних ради та державної адміністрації,  об’єднаних територіальних громад  Рівненщини, програми «U-LEAD з Європою» тощо.

Довідково:

«Центр розвитку місцевого самоврядування» було створено за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Установа «Центр розвитку місцевого самоврядування» (ЦРМС) – недержавна неприбуткова організація, створена з метою сприяння зміцненню спроможності органів влади та місцевого самоврядування на центральному, регіональному та місцевому рівнях.

Директором Цетру є Руслан Сивий.

Центр займатиметься підтримкою реформи децентралізації у Рівненській області, забезпечуватиме надання консультацій і проведення навчань для фахівців різних рівнів місцевого самоврядування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень