Рівне виділить на ремонт «Авангарду» 20-25 мільйонів, - Хомко

На це підуть зекономлені кошти з профтехосвіти та від перевезення пільговиків

Рівненська профтехосвіта частково буде профінансована з держбюджету. Також держава частково компенсує місту пільгові перевезення у громадському транспорті, – повідомив на засіданні Рівненського міськвиконкому мер Володимир Хомко. Розказав також і про те, що зекономлені кошти будуть спрямовані на міський стадіон «Авангард».

 

Взагалі ми потратим на ПТУ 54 мільйона, але хоча б 15, а може й більше нам компенсують. Це було сказано в присутності Президента, Прем‘єр-міністра, Голови Верховної Ради. І компенсують нам частину пільгових перевезень. Тобто, я так розраховую, що 20-25 мільйонів нам повернуть. Це великі кошти. От ці кошти ми спрямуємо прямо на стадіон зразу. В мене був сьогодні Хахльов. Ми там дещо домовлялися. Зразу гроші підуть… Ми за перше півріччя зробим проект. А на друге півріччя якраз отримаєм ці кошти і вони підуть на наш міський стадіон.

Між тим, як повідомила прес-служба футбольного клубу "Верес", спеціальна комісія Рівнеради, яка вивчає питання зведення у місті міні-стадіону зі штучним покриттям, провела чергове засідання. Левову частку коштів на міні-майданчик витратить УЄФА (8,5 млн грн). Він буде безкоштовно переданий у комунальну власність Рівного.

Крім того, стало відомо, що вартість матеріалів для виготовлення підоснови становитиме 1,4 млн грн. Саме ці гроші мають стати фінансовою співучастю у проекті Рівненської міської ради. Наступним етапом на шляху до зведення нового стадіону стане підписання чотиристоронньої угоди про спільне використання за участю Федерації Футболу України, Рівненської обласної федерації футболу, влади Рівного та керівництва стадіону «Авангард».

Нагадаємо, міні-стадіон у Рівному має з'явитися на запасному полі стадіону «Авангард», під це ще торік Рівнерада виділила 1,5 га. Це буде арена зі штучним полем на 500 глядацьких місць, із шестиметровою огорожею, адмінприміщенням площею 200 кв. м, освітленням, табло. Це пілотний для України проект у рамках Програми розвитку дитячо-юнацького футболу УЄФА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень