Відомо, який заклад профтехосвіти став кращим

За оцінкою учнів цих навчальних закладів

Кращим закладом професійно-технічної освіти за оцінками учнів визнано Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі. Понад третина учнів цього закладу дали вищу оцінку знанням і вмінням, здобутим у навчальному закладі.  Водночас, понад 80% учнів Сарненського професійного аграрного ліцею не визначилися з цим показником.

Натомість, за оцінкою підприємців Рівненської області, найгірше у закладах професійно-технічної освіти готують працівників харчової промисловості та торгівлі. Водночас, найкраща підготовка у спеціалістів лісового господарства, державного управління та ЖКГ.

Перше місце в рейтингу професій з найвищою якістю підготовки і у Рівненській, і у Волинській областях посідає перукар, а рейтинг професій найнижчої якості підготовки у Волинській області очолює бармен, а на Рівненщині пекар. Також більшість випускників впевнені, що їх подальшим працевлаштуванням має займатися їх заклад, а не вони самостійно.

Між тим, понад половина випускників готові або майже готові виїхати на роботу за кордон, якщо їх зарплата там буде перевищувати 10 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень