«Оскар-2017» у цифрах

В ніч на понеділок відбудеться церемонія вручення найпрестижнішої кінопремії

42,8 млн доларів - стільки «коштує» сама церемонія «Оскар-2017».

30 000 доларів - вартість червоної килимової доріжки, площа якої становить 1530 квадратних метрів.

696 доларів - вартість статуетки, яку покривають 24-каратним золотом.

300 тисяч доларів - в таку суму Кіноакадемії щорічно обходиться розсилка копій фільмів-претендентів на «Оскар» своїм учасникам, які голосують за номінантів.

10 млн доларів - в таку суму актрисам «першого ешелону» обходиться ансамбль для «Оскара», який включає в себе плаття, взуття, аксесуари та прикраси). Хоч більшу частину суми компенсують бренди, що надають актрисам сукні і прикраси «напрокат». Модні «луки» більшості гостей коштують близько 1,5 млн доларів, новачкам же гардероб для «Оскара» обходиться в середньому в 266 тисяч доларів.

15 тисяч доларів - гонорар Джиммі Кіммела, який цього року буде вести церемонію «Оскар».

130 млн доларів - стільки церемонія «Оскар» щорічно приносить бюджету Лос-Анджелеса.

119 800 доларів - ціна квитка на вечірку після «Оскара», яку організовує Vanity Fair (це найпрестижніша афтепаті з усіх можливих).

21 рік минув відтоді, як Мел Гібсон отримав свою номінацію на «Оскар» востаннє (він боровся за «Оскар» у категорії «Кращий режисер» за фільм «Хоробре серце»).

26 номінацій отримали цьогоріч фільми студії Lionsgate, що є рекордом. На другому місці за загальною кількістю номінацій - фільми студії Paramount (18).

47 млн доларів - бюджет «найдорожчого» номінанта на «Оскар» в категорії «Кращий фільм», «Прибуття» з Емі Адамс і Джеремі Реннером. На другому місці - «З міркувань совісті» Мела Гібсона з бюджетом в 40 мільйонів доларів. Найбільш «дешевий» номінант на «Оскар» в категорії «Кращий фільм» - «Місячне сяйво» з бюджетом в 5 млн.

3 - саме таким за рахунком оригінальним мюзиклом, якому вдалося завоювати номінацію на «Оскар» в категорії «Кращий фільм», став «Ла-ла Ленд». До цього подібне вдавалося «Весь цей джаз» в 1979 і «Підняти якоря» в далекому 1945.

225 - в такій кількості країн покажуть «Оскар» 2017.

2,1 млн доларів - стільки коштує показ 30-секундного рекламного ролика під час «Оскара» (на 58% дешевше, ніж реклама на Суперкубку).

34,4 млн чоловік подивилися «Оскар» в 2016 році - це найгірший результат з 2008 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень