Про рівненську госпітальєрку Яну Зінкевич знімуть кіно

Зроблять це в межах всеукраїнського проекту  «Слава героям! Україні слава!», який складатиметься з 10 короткометражних фільмів про сучасних героїв-патріотів

Яна Зінкевич

Розповідає продюсер з Одеси Олександр Пушкін:

Це буде фільм «Госпітальєри». І він буде показувати, як Яна прийшла у 2014 році до керівника Рівненського "Правого сектору" Романа Коваля, як вони створили цей батальйон, як жили і захищали країну свою на сході, і її трагедія у житті буде теж показана. Поки що працюємо над сценарієм. Уже знайшли місце, де знімати. Знаємо, яка актриса буде грати, знаємо полігон, який буде служити майданчиком для зйомок бойових дій на сході, де дівчата витягували з поля бою поранених хлопців.

За словами Олександра Пушкіна, це буде художній фільм тривалістю 20 хвилин. Зйомки його будуть відбуватися у Рівному. І вони розпочнуться цього місяця чи наступного. До зйомок планують залучати рівненських акторів, операторів. А ось режисер фільму буде з Києва. Олександр Пушкін додає:

Зніматиме фліьм моя дружина Олена Фурдуй - голова Спілки молодих кіноматографістів України 

Більше про фільм Олександр Пушкін розповісти не може. Каже, поки що спілкуються з Яною, щоб створити сценарій фільму.  

Нагадаємо, Олександр Пушкін уже привозив на показ до Рівного два фільми Спілки молодих кіноматографістів України: "Салдатики" за твором Володимира Винниченка та "Материнське поле". Також він збирається найближчим часом зняти у Рівному фільм про покійного голову Рівненської облдержадміністрації Василя Червонія.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень