Джеймс Кемерон пояснив, чому загинув герой Ді Капріо в «Титаніку»

Режисер вкотре прокоментував епізод з фільму, в якому тоне Джек, герой Леонардо Ді Капріо, а Роуз, яку зіграла Кейт Вінслет, рятується на уламку дерев’яних дверей

У 2012 році в програмі «Руйнівники міфів» ведучі довели, що на дверях могли врятуватися двоє.

 

В інтерв'ю виданню «The Daily Beast» Джеймс Кемерон пояснив, чому ведучі помиляються:

«Окей, уявіть, ви - Джек, і ви перебуваєте в крижаній воді, температура якої - мінус 28 градусів. Ваш мозок майже не працює через переохолодження, ви близькі до гіпотермії. І тут ведучі хочуть, щоб ви зняли з себе рятувальний жилет, зняли жилет з Роуз, пірнули під двері, якось їх (жилети) там прикріпили, щоб їх не змило за дві хвилини. Це означає, що ви під водою зав`язуєте вузли в умовах жахливого холоду, у вас на це піде 5-10 хвилин, і коли ви випливете на поверхню після всього цього - ви вже точно труп. Нічого не вийде. Кращим варіантом для нього було триматися руками за ці двері в надії, що його підбере якась рятувальна шлюпка. Вони веселі, ці руйнівники міфів, і мені сподобалося брати участь в їх передачі, але часом їх програми сповнені цілковитого абсурду», - розповів режисер.

Нагадаємо, Раніше Кейт Вінслет теж визнала, що у фіналі «Титаніка», знятого Джеймсом Кемероном в 1997 році, могли б врятуватися обидва - і Роуз, і Джек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень