На Рівненщині поліцейські рахували бюлетені у скриньці, аби виявити порушення

Заявник сказав, що туди вкинули більше бюлетенів, ніж потрібно

У селі Нобель Зарчіненського району анонім повідомив поліцейським, що виборець кинув багато бюлетенів в урну. Повідомлення надійшло о пів на 11 ранку. Поліцейські перевірили дільницю, на якій начебто сталося порушення, розповідає заступник начальник Нацполіції Рівненщини Руслан Стрельбіцький:

Коли виїхали на вказану дільницю, там станом на 11 годину проголосували 49 виборців.  Під час візуального огляду скриньки для голосування ми встановили, що візуально кількість бюлетенів відповідає кількості осіб, які проголосували.

Повідомлення про порушення надходили зі Здолбунова. Там на дільниці у школі висіла абетка з зображенням кандидата в президенти. В обласному ж центрі пацієнтці не дали проголосувати в одній з лікарень, тож жінку відпустили віддавати голос за місцем проживання. Також до поліції двічі повідомляли про білборд із агітацією на вулиці Степана Бандери. Утім правоохоронці не виявили там ознак порушення через відсутність зображення кандидата чи його імені.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень