УЖКГ Рівного завищувало ватість приготування асфальтобетонної суміші

Завдало сотні тисяч гривень збитків міському бюджету

В управлінні ЖКГ - фінансових порушень на понад 800 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області. Інспектори провели ревізію фінансово-господарської діяльності управління з березня 2016 по жовтень 2018.

Найбільше порушення, яке зафіксували ревізори, - завищення вартості приготування асфальтобетонної суміші на виконання робіт з поточного та капітального ремонту вулиць, прибудинкових територій, проїздів до будинків, пішохідних доріжок та реконструкції перехрестя та скверу, що призвело до завданих міському бюджету збитків майже на 480 тис. гривень.

Проведена ревізія виявила також завищення кількості зрізаних дерев  «Рівненським міським трестом зеленого господарства», з яким укладено  угоду на виконання робіт з прибирання та утримання у належному санітарному стані зелених зон та зон відпочинку в м. Рівне.

Як наслідок, міському бюджету завдано матеріальної шкоди (збитків) на 208 тис. гривень.

Окрім того, ревізори виявили низку інших порушень, пов’язаних із капітальним ремонтом житлових будинків та облаштуванням прибудинкових територій тощо.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

                                           

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень