Трест зеленого господарства у Рівному «допік» екологів?

Аквтивісти кажуть,що цей заклад погано працює

Директор тресту зеленого господарства Ірина Савчук відмовляється говорити із журналістами, тож з’ясувати інформацію про усі зелені насадження в місті складно.

Роботу Комунального підприємства «Рівненський міський трест зеленого господарства» активісти просять визнати незадовільною. На сесії міської ради вони навіть обґрунтували свої звинувачення.

Все, кажуть, впирається у неналежний догляд за зеленими насадженнями у Рівному.


Здійснення підприємством непрофесійної обрізки дерев, що призводить до їх знищення (згідно чинного законодавства, до категорії пошкоджених до ступеня припинення росту належать дерева з обшморгом крони більше половини її довжини, обдиром та обломом скелетних коренів понад половину периметра стовбура. Не зважаючи на порушення вимог, у Рівному все частішають випадки зрізання крони повністю), - кажуть у «Раді реформ».

А ще кажуть представники ГО «Екоклуб», трест не веде спеціального обліку зелених насаджень у Рівному.

 


 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень