У Бугрині працювали ревізори. Порушень виявили на 400 тисяч гривень

У сільській раді

 

На 392,6 тис. грн фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, виявили ревізори Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області у фінансово-господарської діяльності Бугринської сільської ради Гощанського району. Контролем охоплено період  з 01 січня 2015 по 01 травня 2018 років.

Під час проведення ревізії встановлено факти зайво призначеної житлової субсидії на загальну суму 82,6 тис. грн, яка перерахована надавачам послуг в повному обсязі, нецільового використання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 182,8 тис. грн.

Так, протягом грудня 2016 року кошти були спрямовані сільською радою не на оснащення загальноосвітніх навчальних закладів засобами навчання, а на придбання спортивних тренажерів, цифрових фотокамер та електричних плит.  

Серед інших порушень фінансової дисципліни ревізорами виявлено покриття витрат іншої юридичної особи за рахунок коштів загального фонду кошторису сільської ради, порушення в нарахуванні та виплаті заробітної плати тощо.

Завдяки вжитим під час ревізії заходам сільська рада вже відшкодувала 127 тис. грн.

Керівнику направлено висновки на заперечення та вимоги про усунення решти виявлених порушень.

За результатами проведеного ревізорами контрольного заходу складено вісім протоколів про адміністративні правопорушення.

Матеріали передано Управлінню захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень