На Рівненщині із понівеченого авто діставали пораненого

Чоловік постраждав внаслідок дтп у Сарненському районі

5 липня о 16:25 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ-Ковель поблизу села Страшеве Сарненського району.

Внаслідок зіткнення автомобілів «Mercedes-Benz Vito» та «Chevrolet Niva» в деформованому легковику Chevrolet  затиснуло чоловіка з численними травмами.

Щоб дістати чоловіка з понівеченої автівки рятувальники використали гідро- та пневматичний інструменти.

За 15 хвилин потерпілого передали лікарям швидкої медичної допомоги.

Наразі обставини автопригоди з’ясовують правоохоронці. За їх повідомленням слідчо-оперативна група встановила, що 41-річний водій автомобіля "Нива-Шевроле", житель села Рудня-Карпилівська, рухаючись зі сторони міста Сарни в напрямку села Страшеве, здійснюючи поворот ліворуч, не надав переваги в русі мікроавтобусу «Mercedes-Benz Vito». Останнім керував 33-річний житель села Ясногірка. У салоні його авто перебували 32-річна вагітна дружина, п’яти і трьохрічний сини.

У результаті зіткнення обох транспортних засобів усім учасникам ДТП знадобилася допомога медиків. Водія «Ниви» із переломом ноги, закритою черепно-мозковою травмою та його 38-річну дружину із струсом головного мозку, численними забоями госпіталізували у травматологічне відділення Сарненської районної лікарні. Ще двох пасажирів: 34-річну жительку села Чабель та її дев’ятирічного сина після надання медичної допомоги відпущено додому.

Водій мікроавтобуса отримав забої тіла, його вагітна на четвертому місяці дружина - тупу травму живота та осадження ніг, Трирічний син отримав тілесні ушкодження у виді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Усіх трьох після надання медичної допомоги відпустили додому. А п’ятирічного сина із тупою травмою живота госпіталізували у хірургічне відділення Сарненської лікарні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень