Коли рівнянам перепризначать субсидії

Дехто отримає їх уже у серпні

Рівняни і в липні отримали платіжки на оплату комунальних послуг без субсидії. Як пояснила нам начальник міського управління соціальної допомоги населенню Віра Мельник, у липні рівняни отримали платіжки за червень, які друкувалися 25 червня. Нову програму для призначення субсидій у Рівному отримали 12 червня, і, відповідно, менш як за 2 тижні було неможливо опрацювати всі дані, аби внести їх у червневі квитанції. Уже наступного місяця рівняни таки побачать свої субсидії у платіжках, проте не всі, розповідає Віра Мельник:

В серпні ще не всі, ще є люди, які не донесли певні документи, мається на увазі орендарі. Є люди, яких ми повідомили, що у них змінився склад сім’ї, ми перевірили по міграційній службі, а вони нам не принесли документи, що у них відбулися зміни. У нас більше 4 тисяч людей, які мали борги понад 2 місяці… Ми їх повідомили – поки ви не погасите борг, ми не зможемо перепризначити субсидії. Тобто, не всі ще отримають і в цьому місяці. Основну масу ми перерахували, але є купа нюансів, де ці справи не обраховані.    

До слова, на монетизацію субсидій у Рівному претендує 4470 родин, які зекономили енергоносії впродовж останнього опалювального сезону. Близько півтори тисячі з них уже звернулися з відповідними документами до управління соцзахисту. Там прийматимуть документи до 1 вересня, а вже потім виплатять рівнянам кошти, які передбачає монетизація.

До слова, у наступному опалювальному сезоні умови призначення субсидій не змінюватимуться. За словами віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка, усі субсидії буде перепризначено до жовтня місяця.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень