Мешканці Рівненщини залишаться без субсидії через борги за комуналку

Доки не ліквідують заборгованість

Відповідно до змін у законодавстві домогосподарствам, у яких є заборгованість по оплаті за житлово-комунальні послуги понад 2 місяці – субсидія з 1 травня призначатись не буде. Про це повідомляє управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому.

Якщо протягом двох місяців громадянин подасть довідку про сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, субсидія буде призначена з 1 травня, в іншому випадку – з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

Зазначимо, що станом на березень 2017 року субсидію отримували 50% домогосподарств у Рівному та області. Середній розмір загальнопризначеної субсидії на одне домогосподарство становив 1777 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень