Міськрада Рівного проситиме Київ за субсидії

Відповідне звернення підготували депутати

Його хочуть розглянути на найближчій сесії і направити Президенту Петру Порошенку, Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману та голові Верховної Ради України Андрію Парубію.

Ініціаторами звернення стали міські депутати Святослав Євтушенко та Богдан Гапяк. У ньому проситимуть повернути житлово-комунальним підприємствам заборговані кошти за нараховані пільги та субсидії:

Розповідає один з ініціаторів звернення Святослав Євтушенко:

Суть звернення в тому, щоб держава виконала свої зобов’язання перед підприємствами, які надають житлово-комунальні послуги, і погасила заборгованість по пільгах та субсидіях, яка є нині. Заборгованість близько трьох місяців на цей момент.

 

І така проблема є по всій Україні. І від цього потерпають житлово-комунальні підприємства, а найбільше потерпають ОСББ. Тому що в багатьох ОСББ великий відсоток субсидій від загальної кількості нарахування.

 

І якщо великі підприємства можуть існувати за рахунок обігових коштів, то, самі розумієте, для ОСББ це є проблема.

Святослав Євтушенко каже, що лише житлово-комунальним підприємствам міста та ОСББ держава заборгувала за пільги та субсидії близько 11 мільйонів гривень. І зараз цю проблему порушують і ради голів ОСББ, і всеукраїнські організації, і всі міста України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень