Хомка та Чугуннікова до Києва «викликало життя» і «мабуть, відставка уряду»

Так вважає один із найпомітніших народних депутатів від БПП

Перебуваючи сьогодні у Рівному, народний депутат від Житомира Борислав Розенблат повідомив в ефірі «Радіо Трек», що голова РОДА Віталій Чугунніков та міський голова Рівного Володимир Хомко перебувають у Києві на Раді регіонів, бо їх туди викликало життя.

Я думаю, їх не тільки Прзедент викликав, їх викликало життя. Вони поїхали сьогодні на Раду регіонів. Тобто, вони поїхали обговорювати ті питання, які стоять сьогодні на повістці дня в Україні. Гарячі питання.

Мабуть – зміна уряду.

Сам Розенблат запевнив, що голосуватиме за зміну та негативну оцінку діяльності уряду, хоча й не певен, що відповідне рішення набере достатню кількість голосів.

Натомість Розенблат упевнений, що вже до кінця лютого (найпізніше до середини березня) Верховна Рада таки ухвалить у другому читанні та в цілому Закон «Про видобування та реалізацію бурштину»:

Закон уже в залі. Я даю 99% гарантію, що Законопроект буде внесено на розгляд у другому читанні та у цілому. І не менше 80% гарантію, що Верховна рада ухвалить позитивне рішення та прийме закон у цілому

За словами Розенблата, усі народні депутати від Рівненщини та їхні фракції підтримують цей закон і діють суголосно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень