Люди з вадами зору звернулися до рівненських підприємців

Просять правильно обладнати заклади торгівлі міста

У Рівному обговорювали доступність закладів торгівлі  для людей з вадами зору. Люди з обмеженими можливостями розповідають, що закладів, де може безперешкодно пройти людина незряча, або ж проїхати на інвалідному візку, дуже мало. За словами активіста, Петра Поліщука, за 6 років в Рівненській області для слабозорих зроблено дуже мало:

Зауважимо, що Петро Поліщук рівненським підприємцям розповів про універсальний дизайн, який зараз у світі стає досить популярним. Це дизайн предметів, середовища, програм та послуг, покликаний зробити їх максимально можливою мірою придатними для використання для всіх людей без необхідності адаптації чи спеціального дизайну. Універсальний дизайн не виключає допоміжних пристроїв для конкретних груп людей з інвалідністю, де це необхідно. Люди з обмеженими можливостями закликають усіх небайдужих підприємців, які займаються торгівлею, використати світову практику на своїх підприємствах. До вашої уваги додаємо відеоінструкцію, створену в рамках Спільної програми "Сприяння інтеграційній політиці та послугам людей з інвалідністю в Україні", що впроваджується за підтримки Партнерства ООН з питань реалізації прав людей з інвалідністю, Програми розвитку ООН та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень