Кохання подолає все: їй прогнозували безпліддя, а вона виношує восьму дитину! (9 ФОТО)

Вражаюча Love Story Анни та Василя на Радіо Трек

- Я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком у лютому 2004 року. Ми закохалися. Я взагалі не мала уявлення про сім`ю, бо виросла у неповній родині. А от Василь мріяв про велику сім`ю, де багато дітей. Утім, з юнацтва лікарі прогнозували мені безплідність. Коли наші стосунки з Василем почали розвиватися, ми заговорили про шлюб. Я розповіла йому про свою проблему... Думала тоді, що перед ним постане складний вибір: кохана безплідна дівчина або сім`я з дітьми у майбутньому! Але у нього сумніву не було.

Через деякий час ми вже не могли бути один без одного і вирішили готуватися до шлюбу. Чи були перешкоди? Маса труднощів. Мені було 18, а йому 21 (замолоді для подружжя), не мали житла, постійної роботи, зовсім ніяких заощаджень... Але, що неможливе для людей - можливе для Бога.

9 січня 2005 року ми прийняли таїнство вінчання, я - перше причастя, перед цим - таїнство хрещення, адже не була охрещена в дитинстві. Перша перемога на шляху до щастя.

 

Через 11 місяців у нас народилася донька Єлизавета.  І тут почалося...

2007 рік - народився син Володимир, 2008 - донька Агнеса. Серйозна криза у наших стосунках. В мене то передпологові, то післяпологові депресії, але ми трималися всупереч усьому, бо несли відповідальність на тільки за себе.

Що Бог поєднав, людина нехай не розлучає. У 2009 році у нас народилися дві доньки - Вікторія і Фелікса. Чудо із чудес! Двійня після 3-х кесарських розтинів.

Лікарі нам тільки співчували, шансів виносити до терміну життєздатності дітей за медичними показникам не було. Але знову перемога! А все тому, що ми були разом і Бог був з нами.
 

Ідемо далі? 2012 рік - син Франциск. Знову складна вагітність і дивом врятоване його життя! Старша донька іде в перший клас.

 

2014 рік: я на збереженні з десятого тижня вагітності, народився син Альберт. Все тримає на собі мій чоловік, наша сім'я у серйозних випробовуваннях. Тут не лише фізичне навантаження, але й психологічно всім складно.


[media=79226]

Але ми разом. Наша любов пройшла серйозне випробування. Господь нас підтримує, ми славимо його ім'я. Бог посилає нам помічників - друзів, знайомих, які підтримують і допомагають нам.

І вже 2017 рік: лежу змучена, втомлена - сьома вагітність, Василь дивиться на мене з такою пристрастю, як 12 років тому, коли ми вирішили розділити наше життя, труднощі, радості.

Це щось неймовірне – відчувати, що він любить мене. А висловити те, як я люблю і шаную його - слів буде мало. Ми закоханні, через 12 років іще сильніші наші почуття. У нас справді велика сім'я, ми чекаемо на 8-му дитину, перед нами 7-ий кесарський розтин. Дивно? Як це можливо? Бог є любов! Це не просто слова для нас, це - досвід.

Згадуючи, через що нам довелося пройти, по-людськи - це неможливо! Від Бога ми черпаємо любов, навчилися любити, просити пробачення, просити про допомогу, плакати, коли сумно і боляче, не ховаючи сліз. Розмовляти про страхи, переживання, мрії... А головне - яка перспектива нашого майбутнього? Вона теж дає сили жити! Якщо Господь благословить нас побачити внуків... Уявляємо собі це, стає так тепло та радісно. Для нас є один день, коли можна щось зробити - це сьогодні, вчора вже нема, а завтра ще не настало!
 

Сьогодні мені 30 років, Василю 34. У нас семеро дітей у віці від 11-ти до 2-х років. Вони зовсім різні, у кожного своя мрія, свій характер, свої труднощі... Займаються кікбоксингом, музикою, навчаються у школі.

Діти вчаться любити і пробачати, дбати не тільки про себе.

У Франциска алалія (порушення мовлення), потребує лікування і спецнавчання. З надією і любов`ю, всією сім`єю очікуємо на народження восьмої дитини.

Кращої долі ми і не уявляли, навіть не мріяли, що наше кохання переможе такі випробування. Але ми – щасливі, навіть попри труднощі!

Наш проект Love Story на Радіо Трек добігає кінця. Але Ви ще можете встигнути взяти участь у розіграші романтичної вечері на двох від Радіо Трек у ресторані БарМаки.

Для цього потрібно лише прислати нам на пошту love@radiotrek.rv.ua свою Love Story і, звичайно, додати кілька фото.

14 лютого ми визначимо переможця. Можливість виграти романтичну вечерю отримають дві пари: одного переможця обере редакція Радіо Трек, ще одного - за допомогою сервісу Random.

Участь у проекті вже взяли Людмила Савонькіна, Ксенія Юрченко, Ірина ЦвенюкЯна НемчіноваІрина Яцюксолістка гурту «Platina» Вікторія ВасалатійНіна Цоуфал​голова Рівненськох обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька, Анастасія Нищенко.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень