Втілення свого ідеалу знайшла Анастасія Нищенко (11 ФОТО)

Love Story Насті та Артура

 

«Я колись написала собі всі риси, які хочу бачити у власному чоловікові, і саме Артур є втіленням того ідеалу».

Наша з Артуром історія кохання розпочалася, певно, ще до нашого знайомства, принаймні з мого боку))

Ми мали спільних друзів, і ще в 11 класі нам довелося зустрічатися кілька разів, і в мене вже з`явилася симпатія до високого, завжди усміхненого хлопця. А познайомив нас ще один спільний друг - я була на підготовчих курсах перед вступом до НУ "Острозька Академія", а Артур на той час закінчив там уже 1 курс.

Ще досі стоїть в очах момент нашого знайомства) Він - високий, з волоссям до плечей, неймовірною усмішкою та до мурашок гарним голосом, у білій лляній сорочці та джинсах - розрізаних знизу до коліна, а розріз скріплений шпильками від найменшої до найбільшої в самому низу. Він - голос студентського радіо, DJ рок-вечірок, впевнений у собі та неймовірно привабливий, душа компанії та мрія багатьох дівчат,  я - скромна відмінниця та медалістка, дивилася на нього знизу вгору і навіть мріяти не могла, що колись вийду за нього заміж!

 

Далі - вир студентських буднів. Артур двічі (!) зустрічався з моєю найкращою подругою, а для мене хлопці подруг - це було табу. Вже коли я була на 4 курсі, Артур неочікувано написав мені в соцмережі і запросив на побачення. На той час він вже працював у Рівному, в університеті був на індивідуальному плані. Перше побачення - з букетом квітів і на катку в "Екваторі" - він зовсім не вмів їздити, часто падав і мені його було так шкода, але Артур тримався мужньо. Пам`ятаю, після того побачення я зрозуміла, що це моя половинка!

Ми почали зустрічатися - стосунки на відстані, різні графіки. А одного дня все закінчилось. В чому була причина - напевно, ніхто з нас і досі не зрозумів, але Артура щось зупинило. В мене було розбите серце...

 

Пройшло кілька років. Я вже закінчила ВНЗ, влаштувалась на роботу, і нарешті змогла відпустити ці стосунки. І тут відбулася доленосна зустріч...

 

Був другий день Пасхи, мене викликали на роботу через перевірку. Я йшла додому пішки, хоча ніколи цього раніше не робила. І біля заправки побачила його. Ще хотіла прошмигнути, щоб Артур мене не помітив, але він помітив. Підійшов, привітався, кілька хвилин поговорили і кожен пішов свою дорогою. А за кілька днів почалися переписки по смс, а потім і запрошення на побачення. На нього Артур запізнився на кілька годин) Історія довга, не буду вдаватися в подробиці)))

 

Ми почали гуляти, спілкуватися, і пам`ятаючи нашу попередню історію, я одного разу прямо запитала: "То що ж ти від мене хочеш?!" Після щирої та довгої відповіді у нас почався "другий шанс". Це був неймовірний період - квіти на кожне побачення, спільні обіди та зустрічі мене з роботи. Одного разу навіть зняв мене з тролейбусу зранку, щоб подарувати квіти та завезти на роботу)

Річницю наших стосунків ми зустрічали у Львові. І в парку біля університету Франка Артур зробив мені пропозицію! Не пам`ятаю, що він говорив, але говорив багато, голос і руки тремтіли, що зовсім йому не притаманно, та це був найщасливіший момент у моєму житті, і я навіть не підозрювала про такі наміри!

Через півроку ми одружилися.

Зараз виховуємо нашого чудового синочка Захарчика, якому вже 2,2 рочки.

За 4,5 років подружнього життя нам довелося подолати багато труднощів та випробувань, які ще більше зміцнили наші стосунки. Але найголовніше - що ми є один в одного, і Артур став для мене найближчим другом, опорою та підтримкою.

До речі, я колись написала собі всі риси, які хочу бачити у власному чоловікові, і саме Артур є втіленням того ідеалу)

Ми дуже різні, але водночас дуже схожі. У нас багато планів та прагнень і я впевнена, що разом ми всього досягнемо!

Взяти участь у розіграші романтичної вечері на двох від Радіо Трек у ресторані БарМаки можете і Ви.

Для цього потрібно лише прислати нам на пошту love@radiotrek.rv.ua свою Love Story і, звичайно, додати кілька фото.

14 лютого ми визначимо переможця. Можливість виграти романтичну вечерю отримають дві пари: одного переможця обере редакція Радіо Трек, ще одного - за допомогою сервісу Random.

Cвоїми історіями з нами вже поділилися Людмила Савонькіна, Ксенія Юрченко, Ірина ЦвенюкЯна НемчіноваІрина Яцюксолістка гурту «Platina» Вікторія ВасалатійНіна Цоуфал​, голова Рівненськох обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень