«Мій майбутній чоловік прийшов «на голос», - Love Story на Радіо Трек (14 ФОТО)

На Радіо Трек триває розіграш ПРИЗУ до Дня закоханих

Усі наші читачі та слухачі мають можливість повечеряти у одному з кращих ресторанів нашого міста - «БарМаки».

Для цього лише потрібно прислати нам на пошту love@radiotrek.rv.ua свою Love Story і, звичайно, додати кілька фото.

 

14 лютого ми визначимо переможця. Можливість виграти романтичну вечерю отримають дві пари: одного переможця обере редакція Радіо Трек, ще одного - за допомогою сервісу Random.

 

Історію зародження своїх міцних і, водночас, складних стосунків Радіо Трек уже розповіла рівненська журналістка і дружина відомого спортсмена Вадима Слободенюка - Людмила Савонькіна.

Сьогодні своєю Love Story з нами поділилася речник патрульної поліції Рівного, а до цього - ведуча Радіо Трек Оксана Юрченко.

Хоч вона і називає своє знайомство з чоловіком Орестом банальним, але як може бути банальною історія, яка почалася з того, що майбутній чоловік прийшов «на голос»:

 

- Одружена я майже 19 років, в той час, як багато моїх подруг уже встигли по 3 рази розлучитись і щасливо вийти заміж (i дай Бог, як кажуть, не останній). І хоч приводів поміняти чоловіка, на жаль, у мене не було, Орест стверджує, що я оптимістка і все одно сподіваюсь на краще.

- Познайомились ми з ним банально. На роботі. Точніше, мій майбутній чоловік прийшов «на голос». Почув мене по радіо і захотів познайомитись. Правда, він уявляв мене красивою шикарною брюнеткою з великим бюстом, а все вийшло зовсім навпаки. Я інколи його питаю, нащо ж ти зі мною одружився, як тобі брюнетки подобаються?!

- Просто людина ти хороша, - відповідає мій перший чоловік (я ж кажу - оптимістка).

 

«Можливо, інколи думаю я, десь є і молодші, і красивіші, і багатші, десь ходить самотній недоглянутий Брет Пітт... Але мій чоловік був зі мною у найважчі і найкращі моменти мого життя…»

- Спільно ми виховуємо одну доньку, одного хом'яка і 2 поросят (морських).

 

Ми обидва любимо подорожі, добру каву і хороше віскі.

Можливо, інколи думаю я, десь є і молодші і красивіші і багатші, десь ходить самотній недоглянутий Брет Пітт... Але...

 

...мій чоловік був зі мною у найважчі і найкращі моменти мого життя: тримав мене, щоб я не впала з горя біля труни мого батька, годував мене з ложки під час хвороб, нервував в пологовому і не спав ночами біля нашої дитини (ніколи не забуду, як я вагітною захворіла краснухою і плакала 3 дні, в уяві я вже "народила" потвору, а він сказав, що ми любитимемо дитину, якою б вона не народилась, що той хрест будемо нести гідно все життя, але все буде добре, тільки не плач), витримував усі мої афери і підтримував мої божевільні ідеї, скільки б вони йому не коштували сивого волосся на лисій голові (він каже що то я тому причина).

 

І якщо це все не Любов, то що?

Я тоді не знаю, просто не знаю...

Присилайте нам свої Love Story на пошту love@radiotrek.rv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень