«Я для нього намагаюсь бути надійним тилом, аби він міг завойовувати цей світ», - Love Story на Радіо Трек (7 ФОТО)

Радіо Трек розпочинає розіграш до Дня закоханих

Усі наші читачі та слухачі мають можливість повечеряти у одному з кращих ресторанів нашого міста - «БарМаки».

Для цього лише потрібно прислати нам на пошту love@radiotrek.rv.ua свою Love Story і, звичайно, додати кілька фото.

14 лютого ми визначимо переможця. Можливість виграти романтичну вечерю отримають дві пари: одного переможця обере редакція Радіо Трек, ще одного - за допомогою сервісу Random.

 

Ми вже маємо першого учасника нашого розіграшу. Історію зародження своїх міцних і водночас складних стосунків Радіо Трек розповіла рівненська журналістка і дружина відомого спортсмена Вадима СлободенюкаЛюдмила Савонькіна.

Каже, познайомилася з чоловіком Вадимом у вересні 2011 року:

Зустріч була випадковою. Я збиралась їхати до Києва на тренінг, а до моєї подруги в гості прийшли два спорсмени - Віталій Ящук і Вадим Слободенюк. Вони разом відпочивали в Карпатах і вирішили зустрітись у Рівному. Я посиділа з ними буквально пару хвилин і поїхала до столиці. Але виявилось, що Вадим, поки я десь відходила, взяв мій телефон, який лежав на столі, і собі подзвонив. Потім він мені дзвонив, дзвонив, писав і писав.... Я не знаю як у нього, але в мене точно це не було кохання з першого погляду. Це був нелегкий період у моєму житті, коли я з головою занурилась у роботу, намагаючись забути важке розставання з дорогою мені людиною. І тут аж ніяк мені не хотілось заводити нові стосунки.

Утім, Вадим не здавався, і притаманна спортсменам наполегливість і впертість стала йому в нагоді і в особистому житті.

Вадим був надзвичайно наполегливий. Він просто "вимагав" мій час... Я не уявляла, що це спілкування матиме якесь майбутнє - він був старший за мене, з непростим минулим, постійно їздив на збори... Але час йшов, рани загоювались, з’являлась прив’язаність. І якось випадково і плавно ми вже стали парою...

Але і на цьому етапі випробування не закінчилися.

- До одруження ми зустрічались два роки. Це не були завжди легкі стосунки, бо занадто багато людей хотіли нас розлучити. Чомусь деякі люди вважають, що вони сильніші за Господа Бога, і їм вирішувати, кому бути разом, а кому - ні. Не тримаю на них зла. За свої вчинки вони заплатять не переді мною...

«На той момент я вже так втомилась від цієї боротьби за своє життя з ним, що хотіла стосунки завершувати. Але Бог вирішив по-іншому»

- Ми одружились після того, як я дізналась, що вагітна. На той момент я вже так втомилась від цієї боротьби за своє життя з ним, що хотіла стосунки завершувати. Але Бог вирішив по-іншому. Він послав у наше життя маленьке янголятко, без якого тепер ми не можемо жити.

Ми запитали у Людмили про секрет стосунків їхньої пари, яка завжди виглядає такою щасливою.

- Ви просили мені сказати, який секрет міцного шлюбу? Але я ще занадто молода і не мудра, щоб його розгадати. Я точно знаю, що на все воля Божа. Все стається часто не так, як ми хочемо, уявляємо чи мріємо. Ми звичайна пара, зі своїми сварками, придирками, претензіями і скелетами у шафі. Мабуть, найголовніше - це завжди зберігати спокій і вірити у краще завтра.

 

Сьогодні ми одружені три роки. Ми занадто добре знаємо одне одного і вже навчились пристосовуватись до своїх «тарганів». Ніхто не ідеальний. Бажаю усім парам знайти своє, бути терплячими, бо кохання - це не постійна пристрасть і побачення при свічках, це така важка праця, до якої треба дозріти. 

- Я неймовірно люблю свого чоловіка за його піклування, уважність, терплячість і міцне плече, за яким не страшно. Заради нього мені хочеться ставати кращою. Я для нього намагаюсь бути надійним тилом, аби він міг завойовувати цей світ.

Присилайте нам свої Love Story на пошту love@radiotrek.rv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень